Katalog

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485
  • ISO 14001

Eppendorf SE

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 17025
  • ISO 13485

Listeye geri dön

Eppendorf SE'nin Çok kanallı pipetler (Eppendorf Research® plus)

Ürün sorgulama  

Her zaman bilim insanlarının ihtiyaçlarına odaklanan
Müşterilerimizin sağlığını sürdürülebilir bir şekilde desteklemek için Eppendorf, PhysioCare Concept®'i tanıttı. Ultra hafif mekanik pipet Eppendorf Research plus, sadece hassasiyet ve doğruluk için en yüksek gereksinimleri karşılamakla kalmaz, aynı zamanda size daha fazla esneklik ve maksimum ergonomi sunar. Kanıtlanmış konseptleri yeni inovasyonlarla birleştiren 384 kuyulu plakalar için yeni 16 ve 24 kanallı pipet sistemi ile Eppendorf bir kez daha kendini aştı.

Elinizi heyecanlandıran ultra hafif pipet
Eppendorf Research plus mekanik pipet, sıvı işleme alanında 60 yılı aşkın inovasyonu bir araya getirir ve dünyada en yaygın kullanılan pipetlerden biridir. Bu da onu günümüzde mevcut olan en güvenli ve en ergonomik pipetlerden biri yapar. Research plus mikrolitre pipet, günlük laboratuvar çalışmalarında müşterilerimizin sağlığını korumaya yardımcı olur. Eppendorf'un ünlü PhysioCare Concept® konseptine öncülük eden bu ürün, pipetleme sırasında el ve kolların zorlanmasını önemli ölçüde azaltır. Eppendorf'ta Research plus, en düşük ağırlığa sahip olan ve en düşük çalışma kuvvetleri gerektiren pipet ailesidir. Daha da düşük çalışma kuvvetleri yalnızca elektronik Eppendorf pipetlerimizle elde edilebilir. Olağanüstü esnekliğin keyfini çıkarın ve sabit veya değişken hacimli tek kanallı pipetlerin yanı sıra 8, 12, 16 ve 24 kanallı çok kanallı pipetler arasından seçim yapın.
Ürün özellikleri
Doğru şeyi yaptığınızı bilmek, dünyanın en gelişmiş pipetlerinden biriyle çalıştığınızı bilmek güzel bir duygudur. Yaylı uç konisi, ek kalibrasyon seçeneği, geliştirilmiş hacim göstergesi - ve tüm bunlar ultra hafif, tamamen otoklavlanabilir bir pipette: İşte Eppendorf Research plus pipet budur.

Ürün sorgulama  

Çok kanallı pipetler alanında daha fazla ürün

Çok kanallı pipetler (Move It®)

Örnekleri düzenli olarak bir kap formatından diğerine (örneğin reaksiyon kaplarından plakalara) aktarıyor ve daha verimli ve daha güvenli bir çözüm mü arıyorsunuz? Ayarlanabilir uç aralığına sahip...