Katalog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

Listeye geri dön

ACE Stoßdämpfer GmbH'nin Sönümleme Pedleri (SLAB 030 to SLAB 300)

Ürün sorgulama  

Sönümleme Pedleri

Ped formatında enerji emilimi
Şekerleme ve Birleştirilebilir
Enerji kapasitesi 3,1 Nm/Devir ila 210 Nm/Devir
Strok 6,5 mm ila 12,5 mm

Ped formatında özel olarak üretilmiş sönümleme malzemesi: SLAB sönümleme pedleri viskoelastik bir PUR malzemeden yapılmıştır. Darbe yüklerini son derece etkili bir şekilde emerler ve ayrıca titreşimi yalıtmak veya sönümlemek için de uygundurlar.

SL-030 ila SL-300 ürün ailesinin pedleri, ilgili uygulama türüne hızlı bir şekilde uyarlanır. Bu kısmen hesaplama aracının yapılandırılmasıyla veya doğrudan ACE uzman mühendisleri tarafından gerçekleştirilir. Ayrıca, standart malzeme yeni kesim sistemimizle her türlü müşteri gereksinimine göre tam ve hızlı bir şekilde kesilebildiği için bu mümkündür. Optimum çözümü bulmak için bir numune almak da mümkündür.

SLAB sönümleme pedleri kanıtlanmış darbe veya çarpışma korumasıdır. Bagaj ve taşıma bantlarında, konveyör sistemlerinde, pnömatik, elektromekanik ve hidrolik tahriklerin yanı sıra lineer taşıyıcılarda kullanılırlar.

Ürün sorgulama  

Salınım sönümleme plakaları alanında daha fazla ürün

Salınım sönümleme plakaları (SLAB)

Kişiye özel titreşim yalıtımı

SLAB, CEL ve PAD: üç farklı ped tipi, tek amaç; tüm alanlardaki kullanıcılara en iyi özelleştirilmiş yalıtım teknolojisini sunmak. ACE bunu ge...