Katalog

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

LKW WALTER Internationale Transportorganisation

  • DIN EN ISO 9001
  • ISO 14001

Listeye geri dön

LKW WALTER Internationale Transportorganisation'nin Taşıma lojistikleri (International)

Ürün sorgulama  

LKW WALTER karayolu ve kombine taşımacılık ile taşımalar organize etmektedir. Avrupa çapında. Araçlarınızı mümkün olan en iyi şekilde meşgul etmek için size üç model sunuyoruz.

Gidiş-dönüş
Gidiş-dönüş modelinde araçlarınız sürekli olarak iki ülke arasında seyahat eder. Hangi güzergahta çalışmak istediğinize kendiniz karar verebilirsiniz. Bu model, kamyonlarınızın sürekli istihdam edilmesi ile karakterize edilir. Uzun vadede planlanabilen güvenli kazanç fırsatlarından ve optimize edilmiş boş kilometreler sayesinde daha fazla kârdan faydalanırsınız.

Tek Yönlü
Bireysel rotalarda kendi ihracat veya ithalat müşterileriniz var ve dönüş yükleri mi arıyorsunuz? LKW WALTER ile eksik yüklerinizi kolay ve esnek bir şekilde organize edin ve araçlarınızın kullanımını en üst düzeye çıkarın. Nakliyelerinizi ayrıca LOADS TODAY navlun borsasındaki kargo teklifimizi kullanarak planlayın.

Treyler taşımacılığı
Çekicilerinizle çoğunlukla bölgesel olarak çalışmak ve hafta sonları evde olmak mı istiyorsunuz? Bir kamyon ortağı olarak vinçli treylerlerimizi demiryolu veya feribot terminalleri ile müşterilerimizin yükleme veya boşaltma noktaları arasında taşırsınız. Bu modelde, çekici üniteleriniz sürekli meşguldür - ve kendi treylerlerinize gerek yoktur.

Ürün sorgulama  

Taşıma lojistikleri alanında daha fazla ürün

Birleşik trafik (Combined traffic)

Kombine taşımacılık - sürdürülebilir ve esnek

Kombine taşımacılık, taşımacılığı mümkün olduğunca çevre dostu ve uygun maliyetli bir şekilde gerçekleştirmek için farklı taşıma modları olan k...