Katalog

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG

  • DIN EN ISO 14001:2015
  • DIN EN ISO 9001:2015

Listeye geri dön

Westdeutscher Drahtseil-Verkauf Dolezych GmbH & Co. KG'nin Yuvarlanma emniyet sistemi

Ürün sorgulama  

Dolezych rulo sabitleme sistemi, rulolar, borular ve miller gibi yuvarlak yüklerin sabitlenmesi için özel olarak geliştirilmiştir. Bunlar, rulo sabitleme sistemi kullanılarak çok az çabayla karayolu taşımacılığı için hızlı ve kolay bir şekilde sabitlenebilir.

Sistem, delikli bir ray ve iki sabitleme takozundan oluşur. Takozlar, taşıyıcı yüzey ve destekleyici yüzeyden oluşur. Bu montaj yöntemi, delikli rayın herhangi bir yerine yerleştirilebilen takozların kurulumunu ve değiştirilmesini kolaylaştırır. Bu, farklı çaplardaki yüklerin taşınmasını mümkün kılar. Takozlar ayrıca taşıma sırasında delikli raydan çıkmalarını önlemek için ek bir güvenlik tertibatıyla donatılmıştır. Makaralı sabitleme sistemi, yükleme alanında uzunlamasına ve çaprazlamasına kullanılabilir. Taşıma ünitesinin teknik özelliklerine uygun olarak, bu sistem yükleme alanında belirli bir yere bağlı değildir.

Geliştirme sırasında, VDI 2700 ff uyarınca, örneğin sert sargılı kağıt makaraları, bobinler, kablo makaraları vb. taşıma sırasında yük emniyeti için gerekli düzenlemeler dikkate alınarak hızlı kullanılabilirliğe ve kolay kullanıma büyük önem verilmiştir. Yüksek kaliteli malzeme, çeşitli uygulamalar için kullanılabileceği anlamına gelir. Yüksek kaliteli malzeme sayesinde çok çeşitli yuvarlak yükler için kullanılabilir.

Uygun bağlama kayışlarıyla ek sabitleme, kuvvet kilitlemeli veya form kilitlemeli yük sabitleme yardımıyla veya bu iki yöntemin birleştirilmesiyle çok iyi yük sabitleme elde edilir.

Avantajlarınız
  • kablo makaralarını 20.000 kg'a kadar sabitler (2 ray kullanımı)
  • düşük ölü ağırlık sayesinde hızlı montaj ve demontaj
  • tÜV Nord tarafından onaylanmıştır

Ürün sorgulama  

Yük emniyetleri alanında daha fazla ürün

Bağlama ağları

Her tür araç için özel güvenlik

DoKEP yük sabitleme ağları, otomobil, minibüs, treyler veya kamyonda mükemmel yük sabitleme için pratik yardımcılardır. DoKEP ile yük en iyi şekilde sabitlen...

Cırcırlı yük kelepçeleri

Öne çıkan özellik: Yeni bir tasarım ilkesi

Sıkıştırma hareketi ve toplam uzunluk arasındaki şimdiye kadar görülmemiş oranın sırrı DoRa cırcırlı yük kelepçesinin tasarımında yatmaktadır. Kel...