Katalog

Arno Arnold GmbH

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Arno Arnold GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

Listeye geri dön

Arno Arnold GmbH'nin Mafsallı önlük (Topclose)

Ürün sorgulama  

Toplclose'un ağırlığı, yaygın apronlara göre %50 daha azdır. Kılavuz yol da hafif bir yapıya sahiptir, bu da sistem bileşenlerinin yeniden yapılandırmaya gerek kalmadan daha yüksek hızlarda çalışabileceği anlamına gelir. Topclose, pürüzsüz, kapalı paslanmaz çelik yüzey kaplaması ve özel olarak tasarlanmış paslanmaz çelik profilleri ile estetik bir görünüme sahiptir.

Talaş silme işlevi Topclose'a entegre edildiğinden, taşıma kir ve döküntüden daha az etkilenir. Topclose uyarlanabilir, daha küçük çaplar etrafında kolayca sarılabilir. Kapalı arka duvar tamamen sızdırmazdır. Uygulama koşulları ve müşteri gereksinimleri bu ürünün yapımında kullanılan malzemeleri belirler. Birçok avantajı ve kolay, hızlı montajı nedeniyle Topclose, metal, plastik veya ahşap işleme merkezleri için ideal kapak sistemidir.

Ürün sorgulama  

Prostelalar alanında daha fazla ürün

Link apron kapaklar (Apron)

Apron" bağlantı apronları, makine mühendisliğinde yerden tasarruf sağlayan ve son derece sağlam koruyucu kapaklar olarak kendilerini birçok kez kanıtlamıştır. Düşük montaj derinlikleri ve sapma ola...