Katalog

ifm electronic GmbH

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020
  • ISO/IEC 27001

ifm electronic GmbH

  • ISO 9001 : 2015
  • ISO 14001:2015
  • EMAS :2020

Listeye geri dön

ifm electronic GmbH'nin İndüktif sensörler - Anahtarlama amplifikatörleri

Ürün sorgulama  

NAMUR Sensörleri için anahtarlama amplifikatörleri

NAMUR anahtarlama amplifikatörleri bir sensör sinyalini değerlendirir ve kontrolöre bir anahtarlama sinyali iletir. Tehlikeli alanlarda kullanım için birçok uluslararası direktifin gerekliliklerini karşılarlar.

Anahtarlama amplifikatörleri röle çıkışları, aktif transistör çıkışları veya potansiyelsiz optokuplör çıkışları ile mevcuttur. Amplifikatörler, NAMUR sensörlerinin DIN EN 60947-5-6'ya ve mekanik anahtarlara bağlanması için tasarlanmıştır. Kendinden emniyetli devre için besleme gerilimi sağlarlar.

Sensör sinyallerinin dönüştürülmesi için anahtarlama amplifikatörleri

Geleneksel sensörlerin transistör çıkışları küçük yük akımları için tasarlanmıştır. Kullanıcı daha yüksek akımları ve hatta alternatif akımları anahtarlamak isterse, bir anahtarlama amplifikatörü kullanmalıdır. Bir çıkış rölesini kontrol etmek için sensör sinyalini kullanır.

ifm, bir ve iki kanallı tasarımda anahtarlama amplifikatörleri sunar. Bağlı sensörlere voltaj (24 V DC) sağlamak için entegre geniş aralıklı bir güç kaynağına (110...240 V AC) sahiptirler. İnce tasarımları sayesinde, anahtarlama amplifikatörleri kontrol kabininde çok az yer kaplar.

Ürün sorgulama  

Endüktif sensörler alanında daha fazla ürün

Endüktif sensörler

Endüktif yaklaşım anahtarları günümüzde endüstriyel kullanım için vazgeçilmezdir. Mekanik anahtarlarla karşılaştırıldığında neredeyse ideal koşullar sunarlar: herhangi bir aşınma ve yıpranma olmadan t...

Endüktif paslanmaz çelik gövde sensörleri

Fabrika otomasyonu için K=1 düzeltme faktörlü endüktif paslanmaz çelik gövdeli sensörler

  • Tüm metallerin güvenilir tespiti için tek tip algılama aralığı
  • En küçük alanla...

İndüktif sensörler - Tehlikeli alanlarda kullanım

Tehlikeli alanlarda kullanım

ifm electronic, tehlikeli alanlarda kullanım için dişli ve dikdörtgen tiplerden çeyrek turlu aktüatörlerde konum geri bildirimi için çift sensö...

İndüktif sensörler - Analog sensörler

Analog sensörler

Endüktif analog sensörler, 26 mm'ye kadar olan mesafelerin temas ve aşınma olmadan ölçülmesi gereken yerlerde kullanılabilir.
Proses, 4...20 mA veya 0...

İndüktif sensörler - Halka ve boru sensörleri

Halka ve tüp sensörleri

Statik halka ve tüp sensörler endüktif sensörler gibi çalışır. Algılama bölgesinde metal olduğunda bir çıkış sinyali üretirler. Örneğin, bu sensörle...