Katalog

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015
  • Reach
  • RoHS

Listeye geri dön

Kübler Group - Fritz Kübler GmbH'nin Rulmansız enkoderler

Ürün sorgulama  

Manyetik sensör çözümü ile güvenilir hız ölçümü.

Rulmansız enkoderler, kompakt tasarımları ve neredeyse her mil çapına kolay montaj seçenekleri sayesinde rulmanlı enkoderlere mükemmel bir alternatiftir. Kübler'in rulmansız enkoderleri bugün tahrik ve asansör teknolojisinde, asenkron motorlar veya harici rotorlu motorlar için veya jeneratörlerde, büyük motorlarda ve rüzgar türbinlerinde kullanılmaktadır. Akıllı teknolojimiz en yüksek sinyal kalitesi için mevcuttur. Dijital gerçek zamanlı sinyal işleme, olası sinyal hatalarını telafi eder ve sürücü kontrolünü optimize eder. Tesislerinizi, makinelerinizi veya motorlarınızı Kübler ile tasarlayın!

Artımlı rulmansız enkoderler

Devir başına 16.000 darbeye kadar çözünürlükle doğru hız ölçümü için idealdir ve HTL veya TTL versiyonları mevcuttur. Basınç yuvası, göbek vidası veya vidalı flanş gibi çeşitli şaft montaj seçenekleri sayesinde basit ve hızlı kurulum. Manyetik halka ve sensör kafası arasında geniş montaj toleransı.

Mutlak rulmansız enkoderler

Devir başına 16.000 ölçüm adımına kadar çözünürlükle hassas konum veya açı edinimi için idealdir ve SSI veya CANopen versiyonlarında mevcuttur. Son derece dinamik sürücüler için ek artımlı sinyaller. Mutlak ölçüm prensibi sayesinde sensör kafasının tasarımı manyetik halkanın yarıçapına uyarlanmıştır. Standart şaft çapı 30 mm'dir. Bu çap uygulamanız için yetersiz mi? Sorun değil. Lütfen bizimle iletişime geçin.
Daha büyük miktarlar için, özel rulmansız enkoder çözümünüzü uygulayabiliriz.

Ürün sorgulama  

Encoderler alanında daha fazla ürün

Encoderler

Döner enkoderler uzunlukların, konumların, hızların ve açıların kaydedilmesi gereken her yerde kullanılır. Mekanik hareketleri elektrik sinyallerine dönüştürürler. Enkoderlerin çalışma prensiplerinde...