Katalog

ITT Enidine GmbH

Listeye geri dön

ITT Enidine GmbH'nin Ağır yük sönümleyiciler (HI Series)

Ürün sorgulama  

Ağır Endüstriyel Amortisör HI Serisi

Büyük makineler için basit güvenlik durdurucuları

ITT Enidine Inc. firmasının ağır hizmet tipi amortisörleri (HI Serisi) ürünlerin transferi ve hareketi sırasında ağır makineler, vinçler ve ekipmanlar için güvenli koruma sağlar.

Büyük delikli ağır hizmet tipi damperler, değişen koşullar altında hareketli yükleri yavaşlatmak ve endüstrinin zorunlu kıldığı güvenlik standartlarını karşılamak için ayrı ayrı tasarlanmıştır. Köprü vinçleri, tramvay platformları, gezer vinçler, büyük konteynerlerin transferi ve nakliye için güvenlik durakları üzerinde kontrol tipik uygulamalardır. Sektörde kendini kanıtlamış geliştirme teknolojileri, dünya çapındaki ürün kurulumlarıyla birleşerek en zorlu müşteri beklentilerini bile aşan optimum performans sağlar.

HI Serisi amortisörler üretilmeden önce, gerçek koşulları modellemek, ürün performansını doğrulamak, sönümleme özelliklerini onaylamak ve değişen koşullara veya özel sönümleme gereksinimlerine uyacak şekilde özelleştirilmiş gaz kelebeği deliklerine sahip tasarımlar oluşturmak için bilgisayar simülasyonlu tepki eğrileri oluşturulur.

ITT Enidine Inc. HI Serisi amortisörler, yumuşak yavaşlama ve piston kolunun tam geri dönüşü için nitrojen bazlı (bakım gerektirmeyen) bir sisteme sahiptir. Büyük boyutlu delik alanı, optimum enerji emilimi ve daha yüksek güvenlik faktörleri sağlar. ITT Enidine Inc. firmasının gelişmiş test tesisleri, tasarımın bütünlüğünü ve ürün performansını garanti eder.

Ürün sorgulama