Katalog

ITT Enidine GmbH

Listeye geri dön

ITT Enidine GmbH'nin Elastomerik İzolasyon Bağlantıları

Ürün sorgulama  

Özel Elastomerler ve Gürültü Sönümleme Cihazları

Gürültü, titreşim ve enerji sönümleme bileşenleri
Enidine'in elastomerik sönümleme elemanları önemli ölçüde gürültü azaltma ve titreşim sönümleme sağlar. Standart ürün serisine ek olarak Enidine, malzeme geliştirme, test etme ve hızlı prototipleme için en son teknoloji ürünü araç ve teknikleri kullanarak özel elastomer ürünler geliştirmektedir. Bu ürünler Enidine'in mevcut şok ve titreşim izolasyonu tekliflerini tamamlayarak Enidine'i şok ve titreşim izolasyonu için tek kaynağınız haline getirir.

Enidine'in elastomerik sönümleme elemanları sayesinde sistemler daha sorunsuz, daha sessiz ve daha az arıza süresiyle çalışır, yani daha uzun hizmet ömrü elde ederler. Uygulamalar arasında ofis makineleri, endüstriyel ekipmanlar, elektronik cihazlar ve titreşim sönümlemenin gerekli olduğu diğer sistemler yer alır. Enidine elastomer ürünleri sadece şok, titreşim ve gürültü kontrol problemlerine "hazır" çözümler değil, aynı zamanda mekanik olarak karmaşık veya çevresel olarak indüklenen şok ve titreşim için özel tasarlanmış çözümler de içerir.

Enidine'in uluslararası ISO 9001 standardına uygun kalite güvence programı tasarım, üretim ve yönetimin tüm yönlerini kapsamaktadır. Bu program, kaliteli ürünlerin şartnameye ve müşterilerimizin memnuniyetine uygun olarak tasarlanmasını, üretilmesini ve teslim edilmesini sağlar. Enidine'in kalite sistemi MIL-I-45208 ve MIL-STD-45662 gerekliliklerini karşılamaya devam etmektedir.

Ürün sorgulama