Katalog

ITT Enidine GmbH

Listeye geri dön

ITT Enidine GmbH'nin Hidrolik süspansiyonlar (HD/HDN Series)

Ürün sorgulama  

Ağır Hizmet Amortisörü HD/HDN Serisi

Büyük ekipmanların yavaşlatılması
Enidine HD/HDN ağır hizmet tipi amortisör serisi, otomatik depolama ve geri alma sistemleri ve gezer vinçler gibi uygulamalarda ekipmanları şiddetli şoklara karşı korur. Ekipman hizmet ömrünü iyileştirmek ve en katı yavaşlama gereksinimlerini karşılamak için farklı strok uzunlukları ve sönümleme özellikleriyle sunulurlar.

Özel kompakt tasarımı sayesinde bu amortisörler, döngü başına 903.879 Nm'ye varan büyük enerjilerin sorunsuz ve güvenli bir şekilde yavaşlatılmasını sağlar. Bu modellerde mekanik yay geri dönüşü yerine dahili hava dolu bir mesane akümülatörü bulunur, bu da onları genel olarak daha kısa ve daha hafif hale getirir. Çinko kaplamalı dış bileşenler gelişmiş yüzey koruması sunar. Yüksek korozif ortamlardaki uygulamalar için özel piston kolu malzemesi ve epoksi boya sunuyoruz. Tüm Enidine ağır hizmet tipi hidrolik amortisörler OSHA, AISE, CMAA ve DIN ve FEM gibi diğer güvenlik spesifikasyonlarını karşılar.

Ürün sorgulama  

Hidrolik süspansiyonlar alanında daha fazla ürün

Ayarlanamayan hidrolik amortisörler

Enidine PXR Serisi küçük çaplı, ayarlanabilir olmayan hidrolik amortisörler çok çeşitli enerji giriş koşullarını karşılayabilir. Bu yeni genişletilmiş kurcalamaya dayanıklı endüstriyel amortisör se...