Katalog

ITT Enidine GmbH

Listeye geri dön

ITT Enidine GmbH'nin Halatlı İzolatörler

Ürün sorgulama  

Yüksek Performanslı Titreşim Kontrol Ürünleri

Yüksek performanslı tel halat izolatörleri ve kompakt tel halat izolatörleri arıyorsanız, ITT Enidine Inc. sizin yetkin ortağınızdır. Tel halat izolatörleri paslanmaz çelik tel halatlardan ve tutma çubukları etkili titreşim sönümleme sağlayan alüminyumdan yapılmıştır. Korozyona karşı dirençleri, çok çeşitli uygulamalarda ve çevre koşullarında stabil kalmalarını ve iyi performans göstermelerini sağlar. İzolatörler yağ, kimyasallar, aşındırıcılar, ozon ve aşırı sıcaklıklardan etkilenmez.

Kompakt tel halat izolatörü geleneksel tasarımdan daha küçüktür ve küçük bir alanda şok ve titreşimi emer. Tek noktadan montaj, mevcut ürünlerle entegrasyon esnekliği sağlar.

Çoklu montaj seçenekleri, kıvrım desenleri ve boyut varyasyonları ile spiral izolatör ürünleri, endüstriyel, askeri ve ticari uygulamalar için tüm gereksinimleri karşılamanıza yardımcı olur. ITT Enidine Inc. kendisine bir kalite taahhüdü vermiştir ve tüm ürünler DEF-STND 0755, MIL-STD-810, BV43-44, MIL-STD-167, STANAG-042, MIL-S-901 ve MIL-E-5400 standartlarını karşılamaktadır.

Hem kompakt tel halat izolatörleri hem de tel halat izolatörleri, motorların ve fanların titreşimleri bitişik bileşenlere ilettiği galley bileşenlerinde kullanılabilir. Ayrıca titreşim ve termal genleşmeyi kontrol etmek için de kullanılabilirler.

Ürün sorgulama  

Tel halat yayları alanında daha fazla ürün

Tel halat yayları

Küçük bir pakette titreşim sönümleme

Mümkün olan en iyi titreşim sönümleme için ITT Enidine Inc'in kompakt tel halat izolatörlerini kullanın. Kompakt tasarım çoğu tel halat...