Katalog

ITT Enidine GmbH

Listeye geri dön

ITT Enidine GmbH'nin Endüstriyel amortisörler (ECO Series)

Ürün sorgulama  

ECO Serisi Ayarlanabilir amortisörler

Çevre dostu tasarım
Neden daha azıyla yetinelim? Tesis bileşenlerinizi yüksek enerjili kuvvetlerin neden olduğu hasarlardan korumak söz konusu olduğunda, her türlü karşılaştırmaya dayanabilecek cazip fiyatlarla yüksek kaliteli ürünler sunuyoruz. Çalışma süresinin kritik bir parametre olduğu uygulamalar için, Enidine'in ECO Serisi amortisörleri hak ettiğiniz koruma ve dayanıklılığı sağlar. ITT Enidine, modern ekipmanların zorlu ortamlarına dayanacak endüstrinin ilk çevre dostu tasarımlarını sunarak endüstriyel amortisör pazarında devrim yaratmıştır.

ECO Serisi, çevremiz için güvenli malzemeler ve sıvılarla tasarlanmıştır. Farklı modeller, çok çeşitli çalışma parametrelerini kapsayacak şekilde farklı kütleler ve itme kuvvetleri ile çok çeşitli çalışma koşulları için gereken esnekliği sağlar. Yeni ECO Serisi, ister düşük hız, yüksek tahrik gücü uygulamaları ister yüksek hız, düşük tahrik gücü uygulamaları olsun, tüm senaryolarda beklediğiniz performansı sunar.

Ürün ömrünün ekipman ömrünün önemli bir yönü olduğu yiyecek ve içecek uygulamaları ve diğer agresif ortamlar için idealdir. Enidine ITT'nin yeni ECO Serisi amortisörleri, tuz spreyinde 336 saatlik dayanıklılık testiyle standart ürünler arasında sektördeki en iyi korozyon direncini sunuyor.

Ürün sorgulama  

Endüstriyel amortisörler alanında daha fazla ürün

Endüstriyel amortisörler

Enidine, bugün piyasada bulunan en kapsamlı geniş delikli ayarlanabilir endüstriyel amortisör ve montaj aksesuarları yelpazesini sunmaktadır. Enidine OEMXT serisi, 25 ila 150 mm strok uzunluklarına sa...

Endüstriyel amortisörler (Small-Bore Serie/ Mid-Bore Serie/Large-Bore Serie)

Küçük Delikli Seri Ayarlanabilir Amortisörler

  • Küçük Bir Pakette Enerji Emme
    ITT Enidine ayarlanabilir hidrolik amortisörler, giriş parametreler...

Endüstriyel amortisörler (Jarret)

Büyük uygulamalar için özel amortisörler

Jarret Serisi endüstriyel şok emiciler, özel olarak geliştirilmiş silikon elastomerlerin benzersiz sıkıştırma ve kesme özelliklerin...