Katalog

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

Listeye geri dön

HME - Technologies GmbH'nin Nano Altın Tozu (7440-57-5)

Ürün sorgulama  

Teknik Özellikler:

  • APS (nm): 15
  • Saflık (%): >99
  • Öneri Uygulama Dozu (ppm): 1-5ppm konsantrasyonda su bazlı çözücülerle seyreltin
  • Renk: dut

Özellikler:

Altın nanopartikül çözeltisi, 15nm veya daha küçük altın nanopartiküllerin su çözeltisine dağıtılmasıyla hazırlanır. Hazırlık, kararlı renge sahip tek tip nötr çözelti ile sonuçlanacaktır. Altın nanopartikül çözeltisi altın kahverengi değil soluk kırmızı görünür. Altın nanoparçacık çözeltisi, başka bir madde eklenerek yoğunlaştırıldığında azury gibi görünür. Çözelti insanlar için yenilebilir ve cilt teması için tamamen güvenlidir. Gümüş nanopartiküller gibi Au nanopartiküller de antibiyotiklere karşı dirençlidir.

Uygulamalar:

Kozmetik ürüne eklendiğinde, Au nanopartiküller beyazlatma, yaşlanma karşıtı ve yumuşatıcı rol oynar; veya Gıda renklendirici organizmalar olarak; Genetik tanımlama; Arıtma için çevresel arıtma ürünleri; Gıda, kozmetikte koruyucu olarak kullanılır; Antibakteriyel, antimikrobiyal, antiinflamatuar ilaçlar ve tıbbi ekipman, sağlık malzemeleri, güzellik bakım ekipmanları üretimine uygulanır. Yiyecek, içecek, nano-altın sabun, diş fırçası, her türlü güzellik maskesi vb. gibi günlük emtia yaşamak ...

Saklama Koşulları:

Nanopowder su dispersiyonu güneş ışığından korunmalıdır.
Ürün araştırma ve geliştirme amaçlıdır ve kullanıcı profesyonel bir kişi olmalıdır (Bu kişi bu ürünü nasıl kullanacağını bilmelidir.)
Nanopartikül dispersiyonları, nanopartiküllerin sudaki süspansiyonlarıdır. Bu dispersiyonlar olduğu gibi kullanılabilir veya uygun (uyumlu) çözücülerle seyreltilebilir. Dispersiyonlardaki nanopartiküller bazen depolandıktan sonra çökebilir, bu durumda kullanmadan önce karıştırılabilir (çalkalanabilir).

Ürün sorgulama