Katalog

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

HME - Technologies GmbH

Listeye geri dön

HME - Technologies GmbH'nin Nano Demir Oksit Tozu (HE-O-011, 1309-37-1)

Ürün sorgulama  

Teknik Özellikler:

  • APS (nm): 50*200
  • Saflık (%): >99,99
  • Spesifik yüzey alanı (m2/g): 145-245
  • Hacim yoğunluğu (g/cm3): 1.4-3.8
  • Yoğunluk (g/cm3): 4.2
  • Kristal formu: plati
  • Renk: kırmızı

Not: Nano partikülün kullanıcı gereksinimlerine göre farklı boyutta ürünler sağlayabiliriz.

Ürün performansları:

Gaz sensörü, kataliz, manyetik kayıt ve biyomedikal alanlarda a-Fe2O3'ün nano yapısı geniş uygulama olanaklarına sahiptir. Bir a-Fe2O3 nanometre malzeme özellikleri ve yapı formu nedeniyle, bu nedenle, a-Fe2O3 ürününün kontrol edilebilir morfolojik yapısının nasıl elde edileceği ile doğrudan ilgilidir, her zaman insanların odak noktasıdır. Şu anda, birçok bilim adamı span80, PVP, DMF, CTAB, (NH4)2S2O8, NaH2PO4, NaClO3 gibi sodyum oleik ve morfoloji, hidrotermal kullanarak Küre, küp, çubuk, kemer ve doğrusal a-Fe2O3 nanomalzemeleri gibi bir dizi mil kazanmıştır, Yukarıdaki ürün yapısı yöntemi nedeniyle ve çeşitli organik yüzey aktif madde sistemini tanıtmak için yoğun olarak, nihai ürün uygulamaları ve yıkama rahatsızlığı verecektir. Son zamanlarda firmamız, katalizör olarak büyük spesifik yüzey aktivite merkezi nedeniyle gözenekli pul a-Fe2O3 nanomalzemeleri gibi büyük ölçekli kontrol edilebilir için özel bir kontrol yöntemi benimser, yüksek seçicilik ve katalizörler yüksek reaktivite için gerekli koşulları sağlar. A-Fe2O3 nanometreden sonra ulaştığında, genel itici yanma hızından katı bir itici yanma katalizörü olarak ve yanma oranını iyileştirdiğinde, bu 1 ~ 10 kez yüksek roketler ve füzeler üretmek için.

Kullanım alanı:

İnsan yapımı mermer ve renkli çimento yapımında pigmentasyon için yaygın olarak kullanılabilir. Suluboya, boya rengi, boya ve kauçuk, plastik renk için pigmenti, manyetik malzeme endüstrisi için de kullanılabilir.

Saklama koşulları:

Bu ürün kuru, serin ve ortamın sızdırmazlığında saklanmalı, havaya maruz bırakılmamalı, ayrıca sıradan mal taşımacılığına göre ağır basınçtan kaçınmalıdır

Ürün sorgulama