Katalog

Voortman Steel Machinery

Voortman Steel Machinery

Voortman Steel Machinery

23.06.2024 01:06

Voortman V623

Küçük ve orta ölçekli çelik için son derece otonom kombine delme, frezeleme ve kesme

Sürekli, insansız çalışma için tasarlanmış üst düzey bir delme, yönlendirme ve kesme makinesi olan Voortman V623 ile tanışın.

V623 çok geniş bir profil yelpazesini işleyebilir ve bunları çapraz taşımaların kullanımını en üst düzeye çıkaran mantıksal bir çıkış sırası ile verimli bir şekilde üretebilir. V623'ü diğerlerinden ayıran şey, yenilikçi tutucu taşıyıcısıdır.
Bu özellik neredeyse tüm sıkıştırma kısıtlamalarını ortadan kaldırır ve operatör müdahalesine ve hatta ekstra kaynaklı geçici tutucu fikstürlerine gerek kalmadan neredeyse tüm profillerin otomatik olarak yüklenmesini sağlar. Gelişmiş VACAM kontrol yazılımımızla donatılmış olan V623, makine operatörünün maksimum verimlilik elde etmesine yardımcı olur. Yazılım, besleme, çıkış ve kısa ürün çıkarma sırasında tüm tamponların tam görünürlüğünü sağlayarak tüm sürecin sorunsuz bir şekilde yönetilmesine olanak tanır.


Verimli takım transferleri

Merkezi değiştirici 42 adede kadar takım tutarak üç delme ünitesi için sorunsuz takım değişimleri ve verimli çalışma sağlar. Yeni takım eklemek kolaydır. Değiştirici, pnömatik takım taşıma ile birlikte minimum izleme ile kesintisiz üretim sağlar.
Takımların değiştiriciden delme iş milinin takım taşıma bölümüne ve otomatik geçiş için eksenler arasında taşınmasını kolaylaştırarak daha uzun süre insansız üretim için sistem verimliliğini artırır.

YENİ Yenilikçi tutucu

V623, 300 x 300 mm'ye kadar neredeyse tüm profilleri rakipsiz verimlilikle üretmenizi sağlar. Yenilikçi kavrayıcı taşıyıcısı sınırsız profil sıkıştırma imkanı sunar ve operatör müdahalesi olmadan otomatik yükleme sağlar. Kavrayıcı çene, hassas profilleri korumak için sıkıştırma kuvvetini düzenleyen bir hidrolik silindir ile malzemeyi dışarıdan sabitler. Bir sensör malzemeyi pnömatik olarak algılar ve hızlı ve sorunsuz bir üretim süreci sağlamak için tutucu taşıyıcının profillere 60 m/dak hızla yaklaşmasını sağlar.

Daha fazla haber

Çelik endüstrisinde fırtınalar estiren, gerçekten çığır açan bir...