Katalog

Perndorfer Maschinenbau KG

Perndorfer Maschinenbau KG

  • ISO 9001:2015

Perndorfer Maschinenbau KG

  • ISO 9001:2015

31.01.2024 18:01

Perndorfer Maschinenbau'dan su jeti kesim sistemi

Perndorfer Maschinenbau, modern bir su jeti kesim sistemi ve özelleştirilmiş makine gerektiğinde doğru ortaktır. Şirketimiz 1985 yılında kurulduğundan bu yana, çalışmalarımız yüksek ürün kalitesi ve müşteri memnuniyeti arayışı ile karakterize edilmiştir. İlk su jeti kesim sistemimizi 1991 yılında geliştirdik ve o zamandan beri ürün yelpazemizi modernize edip genişletmeyi başardık. Saf suyla kesme çeşidi, köpük ve deri gibi daha yumuşak malzemelerin kesilmesi için uygundur. Aşındırıcı su jeti kesimi, seramik veya metal gibi daha sert malzemeler için doğru teknolojidir.
Doğru su jeti kesim sistemini satın alın

Hangi su jeti kesim sisteminin amaçlarınıza en uygun olduğu sadece malzemenin türüne değil, aynı zamanda gerekli kesim performansına ve diğer hususlara da bağlıdır. Su jeti kesim kategorisinde altı ürün grubu arasında ayrım yapıyoruz: WSS RW - saf su / saf su, boru işleme makineleri (WSS Tube), portal tasarımlı sistemler (WSS Portal), konsol tasarımlı cihazlar (WSS Cantilever), düz yataklı boru sistemleri (WSS Combi) ve bireysel müşteri gereksinimleri için WSS özel makineleri. Özelleştirilmiş bir su jeti kesim sistemi seçerken bizden yetkin ve anlaşılır tavsiyeler bekleyebilirsiniz.
Su jeti kesim sistemleri hakkında her şey

Bir su jeti kesim sistemi satın almak, malzemeleri gerektiği boyutta kesmek için en önemli ön koşuldur. Gerekirse, çevresel cihazlar modern kesme sistemini tamamlar. Perndorfer WSS çevre birimleri yelpazesi, pompalar ve su arıtmadan aşındırıcı konveyörlere kadar uzanır. Hiç şüphe yok ki sadece işlevsel ve kullanıcı dostu bir kontrol sistemi, seçilen su kesme sisteminin en iyi şekilde kullanılmasını sağlar. Bu nedenle bizden yüksek kaliteli makine kontrol yazılımı ile donatılmış bir su kesme sistemi satın alabilirsiniz.

Bir su kesme sistemi satın alın ve nazik hizmetin tadını çıkarın

Deneyimli uzmanlar ve üstün hizmet tam olarak gereklidir çünkü bir su kesme sistemi satın alırken dikkate alınması gereken birçok nokta vardır. Ürünler veya genel çözüm konseptleri hakkında tavsiyeye ihtiyacınız olduğunda yanınızdayız. Sizin ve çalışanlarınızın seçilen su jeti kesim sistemine aşina olması için uygun teknik ve mekanik eğitimler sunuyoruz.
Bir uzmandan özelleştirilmiş bir su jeti kesim sistemi satın almak ister misiniz? Projenizle ilgilenebilmemiz için sizden telefon veya e-posta yoluyla haber bekliyoruz.