Katalog

Becker Sonder-Maschinenbau GmbH

Becker Sonder-Maschinenbau GmbH

Becker Sonder-Maschinenbau GmbH

09.11.2023 01:11

Becker Sondermaschinen GmbH - Modern depo altyapısı ve şirket içi makine çözümleri sayesinde verimli teslimat kabiliyeti

Parça teslim etme kabiliyeti şirketimizin başarısında önemli bir faktördür. Modern depo altyapımız ve kendi makine çözümlerimiz sayesinde müşterilerimize her zaman güvenilir bir şekilde tedarik sağlayabiliyoruz.

Mastholte tesisindeki dokuz depo asansör sistemi ve son teknoloji yüksek raflı depo, çok sayıda münferit parçayı verimli bir şekilde depolamamızı ve hızlı bir şekilde geri almamızı sağlıyor.

Ve daha da iyisi: yeni yüksek raflı depo bir KRAFT ürünüdür ve bizim tarafımızdan tasarlanmış ve uygulanmıştır. Bu nedenle KRAFT VPS100 paketleme makinemizin depomuzda da kullanılması mantıklıdır. Bu makine, yalnızca çevreyi korumakla kalmayıp aynı zamanda ürünlerimizin müşterilerimize güvenli ve hasarsız bir şekilde ulaşmasını sağlayan özelleştirilmiş ve sürdürülebilir ambalajlar oluşturmamızı sağlıyor.

Tüm bunlar müşterilerimize güvenilir ve esnek bir şekilde tedarik yapmamızı sağlıyor. İlgilenen müşterilerimiz bu harika yenilikleri istedikleri zaman görebilirler.