Katalog

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

MTM Power® Messtechnik Mellenbach GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2015

18.01.2023 10:01

MTM Power® Ölçüm Mellenbach

AC/DC aslında tanınmış bir hard rock grubunu değil, dünya çapında elektrik enerjisinin alternatif akımdan doğru akıma dönüştürülmesinin en yaygın biçimini temsil etmektedir. Elektrik 20. yüzyılın başında zafer yürüyüşüne başladığında, doğru akım ve alternatif akım şebekeleri ve bunların baş kahramanları Edison ve Westinghouse arasında sözde bir elektrik savaşı vardı. Nihayetinde, alternatif akım şebekeleri ve dolayısıyla AC/DC güç kaynakları galip geldi ve 100 yılı aşkın bir süredir baskın tedarik şekli olarak kabul edildi. Alternatif akımın öne çıkan avantajları, voltaj seviyesi açısından kolay değiştirilebilirliği ve basit anahtarlanabilirliğidir. Transformatörler ile yüksek gerilimler üretmek ve böylece büyük miktarlarda enerjiyi uzun mesafelere taşımak ve dağıtmak mümkündür. Yerel olarak, aydınlatma ve motorları beslemek için daha az tehlikeli, daha düşük voltajlar sağlamak için transformatörler kullanılabilir.

Çalışmaları için DC voltajı gerektiren elektronik devrelerin artmasıyla, AC voltajını tekrar DC voltajına dönüştürme ihtiyacı ortaya çıktı. Bu elektriksel işlevi eşleyen cihazlar, uygulamaya ve konuma bağlı olarak çeşitli isimlerle anılır - güç kaynağı, doğrultucu, güç kaynağı ve AC/DC dönüştürücü bunlardan sadece birkaçıdır. Uygulama alanları geniştir: AC/DC modüller sadece endüstriyel alanlarda kullanılmaz, aynı zamanda her bilgisayar ve televizyonun yanı sıra LED aydınlatmalarda da bulunur. MTM Power®'da, düşük voltajlı modüllerden fişli güç kaynaklarına kadar endüstride optimum AC/DC güç kaynağı için geniş bir ürün yelpazesi bulacaksınız.
MTM Power®'dan AC/DC güç kaynakları ile optimum güç kaynağı
Elektronik güç kaynağının tüm uygulama alanında odak noktası güvenilirlik ve dayanıklılıktır. Bir AC/DC güç kaynağı ünitesine bağlı olan cihazların kullanımı günün her saati garanti edilmelidir. Bu nedenle, AC/DC modüllerimiz modern devre topolojileri ile karakterize edilir ve ilgili tüm güvenlik normlarının yanı sıra EMC standartlarını da karşılar. Ürün yelpazemizde, diğer şeylerin yanı sıra, çok çeşitli endüstriyel uygulamaların merkezi olmayan güç kaynağı için güç kaynağı üniteleri bulacaksınız. Kullanılan BPC teknolojisi - taban plakası soğutması olarak adlandırılır - ısı kaybının özellikle taban plakası üzerinden dağıtılmasını mümkün kılar. Bu da ünitelerin kullanım ömrünü uzatır. Bu sağlam ve bakım gerektirmeyen AC/DC güç kaynakları özellikle hassas elektronik alt sistemlerde kullanım için uygundur.

Daha fazla haber

Özel benzersiz vakum kapsülleme teknolojisi sayesinde, MTM Power güç kaynağı modülleri tamamen ka...