Katalog

ITT Enidine GmbH

22.09.2022 03:09

Enidine 2022 Uluslararası Üretim Teknolojisi Fuarı'nda (IMTS) Yeni Paslanmaz Çelik Amortisörlerini Tanıttı

Zorlu ortam uygulamalarında enerji absorbe etmek için tasarlanmış paslanmaz çelik amortisörlerin yeni Korozyon Direnci Serisi (CRS) ITT Enidine 12-17 Eylül tarihleri arasında yeni ürün serisini tanıttı

Endüstriyel, havacılık, savunma, demiryolu ve ulaşım pazarlarına yönelik farklılaştırılmış ürün ve hizmetlerde küresel bir lider olan Enidine markası, Uluslararası Üretim Teknolojisi Fuarı (IMTS) 2022'de yeni Korozyon Direnci Serisi (CRS) paslanmaz çelik amortisörlerini görücüye çıkarıyor. Şirket, Enidine ECO ve ECO OEM serisi çevre dostu amortisörlerin bu yeni modelini 12-17 Eylül tarihleri arasında Chicago'daki McCormick Place North Building'de sergiledi.

enidine endüstriyel satışlar direktörü Greg Herman, "Bu genişleme ile Enidine, zaten kapsamlı olan enerji emici ürün portföyünü, zorlu ortam endüstriyel uygulamaları için paslanmaz çelik ve çevre dostu bir çözümle geliştiriyor" dedi. "Bu yenilik Enidine müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılıyor ve kapsamlı araştırmalara ve müşteri geri bildirimlerine dayanıyor. Daha dayanıklı seçenekler sunan bu yeni yüksek mühendislik ürünü, korozyona dayanıklı çözümler serisi için heyecanlıyız."

Paslanmaz çelik, dayanıklılık ve korozyon korumasını bir araya getiren, ayrıca geleneksel malzemelere göre daha yüksek çalışma basınçlarına ve sıcaklıklara dayanabilen sağlam ve dayanıklı bir metaldir. Enidine CRS serisi, çevre için güvenli ve enerji emme uygulamalarında çok çeşitli koşullara uyum sağlayacak kadar esnek sıvılarla çevre dostu bir tasarıma ek olarak bu avantajlardan da yararlanır.

Enidine'in yeni CRS paslanmaz çelik amortisörleri şunları içerir:

Paslanmaz çelikten yapılmış dış silindirik gövde ve sertleştirilmiş piston kolu
Popüler ECO ve ECO OEM modellerine benzer boyutsal ayak izi
Sıkıştırma somunları ve durdurma bilezikleri gibi paslanmaz çelik montaj aksesuarları

Enidine'in mevcut amortisör ürün serisine yapılan bu ekleme, tıbbi, gıda işleme, paketleme, kimyasal ve denizcilik endüstriyel uygulamalarında sık, yüksek basınçlı yıkama prosedürleri gibi zorlu çevresel koşullara sahip endüstrilere fayda sağlar.

Daha fazla haber

Bizi ziyaret edin

MRO Avrupa 2023

ExCEL Londra, Birleşik Krallık

Stand no...