Katalog

Harhues & Teufert GmbH

Harhues & Teufert GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001

Harhues & Teufert GmbH

  • ISO 9001:2015
  • ISO 14001

02.09.2022 10:09

Harhues & Teufert'ten lineer iş parçası taşıyıcı sistemi

İş parçası taşıyıcı sistemi, döner iş parçası taşıyıcıları ile karakterize edilir. Çelik gergi elemanlarına sahip yüksek mukavemetli dişli kayış ile birleştirilmiş hassas bir doğrusal makaralı kılavuz, iş parçası taşıyıcılarını istenen herhangi bir konuma yönlendirir.
Döner iş parçası taşıyıcı sistemi size birçok avantaj sunar:

Kısa çevrim süreleri
-lineer- makaralı kılavuz alanında her türlü işleme, montaj vb. gerçekleştirilebilir. Konumlandırma hassasiyeti dişli kayış tarafından önceden belirlenir, iş parçası taşıyıcısının işleme istasyonunda kaldırılması ve sabitlenmesi ihmal edilebilir.

düşük alan gereksinimi
Doğrusal düzenleme, örneğin döner tablalara göre önemli ölçüde daha düşük alan gereksinimi ile sonuçlanır. Takım taşıyıcıların işleme seviyesinin altına geri döndürülmesiyle ek alandan tasarruf edilir ve böylece sistem çok dar bir şekilde inşa edilebilir.

mevcut sistemlere kolay entegrasyon
Döner tablalarla karşılaştırıldığında, lineer iş parçası taşıyıcı sistemi, özellikle malzeme besleme ve kaldırma açısından mevcut sistemlere çok daha kolay entegre edilebilir.

Esnek tasarım
Yeni iş parçası taşıyıcı sistemi gereksinimlerinize çok kolay bir şekilde uyarlanabilir. Pratik olarak istenen herhangi bir uzunluk mevcuttur, ayrı iş parçası taşıyıcıları arasındaki mesafe, montaj plakalarının boyutu ve tasarımı gibi serbestçe seçilebilir. Daha büyük iş parçalarının da taşınabilmesi için iki veya daha fazla sistem yan yana yerleştirilebilir. Tahrik ve kontrol serbestçe seçilebilir, talep üzerine uygun adaptasyon (flanş) da sunulmaktadır.

uygun maliyetli
Standart bileşenlerin kapsamlı kullanımı sayesinde, özellikle çok sayıda işleme istasyonuna sahip sistemler de uygun maliyetli bir şekilde gerçekleştirilebilir.

Daha fazla haber


GAUR dönerhalkalar
Ürünlerimizi 40.000 metrekarenin üzerinde bir alan...