Kategoriler

sicht-pack Hagner GmbH

sicht-pack Hagner GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • DIN EN ISO 50001
  • FSSC 22000
  • SA 8000

sicht-pack Hagner GmbH

  • DIN EN ISO 9001
  • DIN EN ISO 14001
  • DIN EN ISO 50001

01.07.2026 02:10

Laminasyon

Satıcıya Sorgu

Laminasyon işlemi sırasında, PET taban malzemesi, 2 bileşenli, çözücü içermeyen bir yapıştırıcı vasıtasıyla farklı filmlerle (PE, PA ve O-PET) birleştirilir.

Laminasyon işlemi, temel malzemeyi korumak (PA ve O-PET'in ısı kalkanı görevi görmesi) ve/veya sızdırmazlık/soyulabilirlik ve artırılmış gaz bariyeri gibi istenen malzeme özelliklerini elde etmek amacıyla gerçekleştirilir.

Siparişle ilgili film özellikleri, SAP sistemi tarafından merkezi olarak sağlanır. Siparişe eşlik eden tüm bilgiler, makine operatörü tarafından sürekli olarak erişilebilir durumdadır ve sürekli güncellenir. Süreçle ilgili parametreler ve veriler dijital olarak kaydedilir ve arşivlenir.
Film şeridi, sonuçları da kaydedilen bir optik şerit denetim sistemi tarafından izlenir.
Kontrol sistemleri bir bütün olarak, optik ve akustik sinyallerin yanı sıra etkileşimli mesajlar aracılığıyla makine operatörüne önemli karar desteği sağlar.

Çalışma vardiyası ve testlerin kontrolü, makine operatörü tarafından SAP sisteminde derlenir; bu da değerlendirmeler ve izlenebilirlik için hızlı erişim sağlar.


Satıcıya Sorgu

Kategori
Teklifler

Ülke
Almanya