Katalog

ITT Enidine GmbH

01.10.2024 14:05

Titreşim İzolasyonu için Halatlı İzolatörler

Reklamı yanıtla

Yüksek Performanslı Titreşim Sönümleme

Halatlı İzolatörler ve Kompakt Halatlı İzolatörler gibi yüksek performanslı titreşim izolasyon bileşenleri için Enidine'e bakın. Çelik halat izolatörlerimiz paslanmaz çelik kablo ve RoHS uyumlu alüminyum tutma çubuklarına sahiptir, bu da mükemmel titreşim yalıtımı özellikleri sağlar. Tel halat titreşim izolasyon ürünleri korozyona dayanıklıdır, bu da onları çevresel olarak stabil hale getirir ve çeşitli uygulamalarda yüksek performans sağlar. İzolatörler yağ, kimyasallar, aşındırıcılar, ozon ve aşırı sıcaklıklardan tamamen etkilenmez.

Kompakt tel halat izolatörü geleneksel bir tel halattan daha küçüktür ve küçük alanlarda şok ve titreşimi emebilir. Tek noktadan montaj, mevcut ürünlere entegrasyon için esneklik sunar.

Çok yönlü montaj seçenekleri, sıkma modelleri ve boyut çeşitliliği ile sarmal izolatör ürünleri, sistemlerinizin endüstriyel, askeri ve ticari kullanımlar için tüm gereksinimleri karşılamasına yardımcı olabilir. Enidine kalite taahhüdüne sahiptir ve tüm ürünler DEF STND 0755, MIL STD 810, BV43 44, MIL-STD 167, STANAG 042, MIL S 901 ve MIL E 5400 gibi endüstri standartlarına uygundur.

Hem kompakt tel halat izolatörleri hem de tel halat izolatörleri, motorların ve fanların çevredeki yapılara titreşim ürettiği galley bileşenlerinde kullanılabilir. Ayrıca titreşim ve termal genleşmeyi kontrol etmek için de kullanılabilirler.


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Almanya