Katalog

Portekiz'den taze meyve

13.08.2024 10:45

Portekiz'den taze meyve

Reklamı yanıtla

Avrupa'nın güneşli kıyısında, Portekiz'in Algarve bölgesinde, Quinta dos Passaros olarak 1993 yılından bu yana taze meyvelerimizi ekolojik ilkelere göre, tıpkı doğanın istediği gibi üretiyoruz.

Web sitemiz size 65 hektarlık portakal çiftliğimizden taze, doğal ve işlenmemiş meyveleri online olarak sipariş etme fırsatı sunuyor. Size doğrudan çiftliğimizden ve seçkin Portekizli üreticilerden gelen çok çeşitli yüksek kaliteli ürünler sunmaktan gurur duyuyoruz.

ürün yelpazemizde meyve, işlenmemiş portakal ve avokado, sebze, badem, fındık, kuru meyve, baharat, zeytin, zeytinyağı, peynir, sosis, kakao, kahve, çay, bal, polen, balık spesiyaliteleri, meyve ezmeleri, doğal deniz tuzu Algarve, şaraplar, Porto şarabı, medronho bulunmaktadır.

Ürünlerimiz, geleneksel Akdeniz diyeti için Portekiz'den bir parçayı doğrudan evinize getirmek için özenle seçilmiştir.

Kalite ve sürdürülebilirliğe büyük önem veriyoruz, bu nedenle hasadımızı azami özenle gerçekleştiriyoruz. Sistemimizi bu kadar özel kılan nedir? Siparişlerinizi önce biz topluyor ve işliyoruz. Kuru ürünler önceden toplanıyor. Siparişiniz için gerekli nakliye kartonu hazırlanır. Meyveler, soğutmalı kamyon yola çıkmadan kısa bir süre önce hasat edilir ve siparişinizle birlikte paketlenir. Ürünlerimiz taze ve hava koşullarından etkilenmeden ulaşmaları için soğutulmuş olarak taşınır. Dornhoff ailesi mükemmel müşteri hizmeti ve kişisel ilgiyi temsil eder. Size sadece en yüksek kalitede ürünler sunmak için değil, aynı zamanda unutulmaz bir alışveriş deneyimi yaratmak için de çaba gösteriyoruz. Quinta dos Pássaros ile Portekiz'in çeşitliliğini ve lezzetini keşfedin ve özenle seçilmiş ürünlerimizden ilham alın.



Sizi aile topluluğumuza bekliyoruz! Özel ekibimiz siparişlerinizin size hızlı ve güvenilir bir şekilde ulaşmasını sağlayacaktır. Dornhoff ailesi mükemmel müşteri hizmeti ve kişisel ilgi anlamına gelir.

Size sadece en yüksek kalitede ürünler sunmak için değil, aynı zamanda unutulmaz bir alışveriş deneyimi yaratmak için de çalışıyoruz. Portekiz'in çeşitliliğini keşfedin.


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Portekiz

Bölge
Silves

Konum
Sitio das cabeças 165 T 8300-020 Silves