Katalog

Hulk Vehicle

05.07.2024 13:45

Dayanıklı 11-14 Koltuklu gezi otobüsü, Kapalı Stil, Benzinli, gezi otobüsü

Reklamı yanıtla

Sıcaklık, Konfor, Lüks ve Üstün Kaliteyi Birleştiren - Macpherson Bağımsız Süspansiyon - Yüksek Mukavemetli Karbon Çelik İntegral Çerçeve - Vakum Güçlendiricili Çift Devreli Hidrolik Fren - Adedi: 1 Ayrıca 14 koltuktan fazla veya 11 koltuktan az benzinli gezi otobüsleri için OEM ve ODM siparişlerini kabul ediyoruz. İhtiyaçlarınızı bize göndermeye hoş geldiniz.

Daha Fazla Korozyon Önleyici Araç Tabanı
Diğer markaların çerçevesinin yüzey boyama işlemiyle karşılaştırıldığında, benzinli gezi otobüsünün taban çerçevesi yüzeyi asitleme, fosfatlama, elektroforez, daldırma ve fırınlama gibi bir dizi korozyon önleyici işlemden geçirilmiştir. Hem içten hem de dıştan korozyon önleyici özelliklere sahiptir ve daha uzun bir hizmet ömrüne sahiptir.

Kapalı ve Daha Sıcak Bölme
Otobüs, dış gürültüyü, rüzgarı, yağmuru ve diğer parazitleri etkili bir şekilde izole edebilen genel bir kapalı bölme kullanır. Gövde, giriş ve çıkış kapıları ile tasarlanmıştır ve yolcuların farklı mevsimlerde ve iklim koşullarında rahat bir sıcaklığı korumasına ve sürüş deneyimini iyileştirmesine olanak tanıyan bir klima sistemi ile donatılmıştır.

Yüksek Standart EFI Motor
Hulk FDH benzinli gezi otobüsü Ulusal VI standardı LJ469/LJ415 EFI motoru kullanır. Daha gelişmiş yanma kontrol teknolojisine sahiptir ve yakıt kullanımını iyileştirmek ve zararlı egzoz emisyonlarını büyük ölçüde azaltmak için yakıt enjeksiyonu ve ateşleme zamanlaması gibi parametreleri kontrol eder.

Yüksek Konforlu Koltuklar
Hulk FDH benzinli gezi otobüsü, sürücü için bağımsız ayarlanabilir yumuşak bir koltuk kullanır ve yolcu alanı entegre suni deri yumuşak koltuklar (siyah, bej, kahverengi vb.) veya FRP otobüs koltukları ile donatılmıştır. Daha yüksek güvenlik sağlarken tüm yolcular için konforlu bir sürüş sağlar. Lüks ve güzeldir ve çok çekicidir.

Yüksek Kaliteli Vakumlu Yük Taşıyan Lastikler
Hulk benzinli gezi otobüsünün tüm lastikleri, sıkı stabilite ve dayanıklılık standartlarını karşılayan yüksek kaliteli vakumlu yük taşıyan araba lastiklerinden yapılmıştır. Kaymayı önleyici dokuya ve güçlü kavrama kabiliyetine sahiptirler ve çeşitli yol yüzeyleriyle kolayca başa çıkabilir, sürüş sırasında stabilitenizi sağlarlar.


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Çin

Bölge
Shandong

Konum
Qingdao

Bitiş tarihi
31.12.2029 23:55

Daha fazla bilgi