Katalog

UrbanMines Tech. Limited

UrbanMines Tech. Limited

UrbanMines Tech. Limited

22.04.2024 00:00

Nadir Metal ve Nadir Toprak

Reklamı yanıtla

UrbanMines Tech. Limited, Nadir Metal Oksitler ve Bileşikleri, Nadir Toprak Oksitler ve Bileşikleri, demir dışı metal geri dönüşüm yönetimi konusunda dünya çapında güvenilir bir tedarikçidir.

UrbanMines, gelişmiş malzemeler ve geri dönüşüm konusunda profesyonel bir lider haline gelmekte ve malzeme bilimi, kimya ve metalurji alanlarındaki uzmanlığı ile hizmet verdiği pazarlarda gerçek bir fark yaratmaktadır. Sektördeki ve araştırma & geliştirme alanlarındaki müşterilerimize hizmet vermeye ve onlarla işbirliği yapmaya başlamamızın üzerinden 17 yıl geçti. UrbanMines, yüksek kaliteli hammaddelerden yüksek saflıkta oksit ve bileşiklere kadar entegre üretim gerçekleştiren kapsamlı bir Nadir Metal ve Nadir Toprak ürünleri tedarikçisi olarak sektöre liderlik edecek şekilde büyümüştür.

MÜŞTERİLERİMİZİN KAZANMASINA YARDIMCI OLMAK, işte UrbanMines Tech Limited'in amacı budur. Müşterilerimizin Ar-Ge ve üretim ihtiyaçları için güvenilir ve tutarlı malzemelerin önemini anladığımız için, nadir metal ve nadir toprak tuzu bileşikleri işleme tesisine yatırım yaptık ve kurduk ve ayrıca OEM üreticilerimizle sağlam ilişkiler kurduk. Üretim ekibimizi sık sık ziyaret ederek ve yönetim, üretim ve kalite kontrol mühendisleri ve üretim hatlarındaki işçilerle aradığımız kalite hakkında konuşarak, gerçekten çalışan ortaklıklar kuruyoruz.

Uzun yıllar boyunca inşa edilen bu değerli dostluklar, dünya çapındaki müşterilerimize tutarlı ve yüksek kaliteli ürünler tedarik etmemizi sağlıyor.

Dünya değiştikçe biz de değişiyoruz. Her gün müşterilerimiz, tüketicilerimiz, ekibimiz ve dünya için bir fark yaratıyoruz.


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Çin