Katalog

BL121PO PLC protokolünden OPC UA ağ geçidine

02.04.2024 09:05

BL121PO PLC protokolünden OPC UA ağ geçidine

Reklamı yanıtla

BLIIoT|Yeni sürüm BL121PO Çeşitli endüstriyel otomasyon uygulamalarında OPC UA Ağ Geçidine Çoklu PLC Protokolü Giriş PLC'ler prosesler, üretim ve teşhis ile ilgili büyük miktarda veri üretir. Ağ Geçidi, bu verilerin SCADA (Denetleyici Kontrol ve Veri Toplama) veya MES (Üretim Yürütme Sistemleri) gibi OPC UA tabanlı sistemlere aktarılmasını kolaylaştırır. PLC verilerini OPC UA'ya dönüştürerek, gerçek zamanlı izleme, kontrol ve karar verme için bilgi toplamak, analiz etmek ve kullanmak daha kolay hale gelir. Teknoloji hızla gelişmekte ve zaman içinde yeni standartlar ve protokoller ortaya çıkmaktadır. Şirketler bir OPC UA ağ geçidi kullanarak otomasyon altyapılarını geleceğe hazırlıyorlar. PLC protokollerinde güncellemeler veya değişiklikler olursa veya farklı protokollere sahip yeni cihazlar piyasaya sürülürse, ağ geçidi uyum sağlayabilir ve PLC'ler ile sistemin geri kalanı arasında güvenilir iletişim sağlamaya devam edebilir.

Ürün açıklaması

BL121PO PLC protokolünden OPC UA ağ geçidine, Siemens, Mitsubishi, Omron, Delta ve diğer PLC markaları tarafından kullanılanlar da dahil olmak üzere çeşitli PLC protokollerini destekleyebilir. BL121PO, farklı üreticiler tarafından kullanılan diğer PLC protokollerini destekleyebilir. Bir protokol çevirmeni olarak hareket eder ve ilgili protokollerden bağımsız olarak farklı PLC'ler ve OPC UA tabanlı sistemler arasında sorunsuz veri alışverişi sağlar.

PLC verilerini OPC UA protokolüne dönüştürerek, PLC'leri OPC UA tabanlı sistemlerle uzaktan izlemek ve kontrol etmek mümkün hale gelir. Bu, endüstriyel otomasyonda daha fazla esneklik ve verimlilik sağlar. BL121PO dönüşümü, endüstriyel otomasyon için daha fazla esneklik, birlikte çalışabilirlik, güvenlik ve ölçeklenebilirlik gibi önemli avantajlar sunar.


Ürün özellikleri

1. Siemens, Mitsubishi, Omron, Delta ve diğer PLC protokollerini, OPC UA'yı destekler.

2. 50 cihaza kadar bağlantıyı ve 4.000 veri noktasının alınmasını destekler.

36 adet opsiyonel RS232/RS485 girişini destekler.

4. Gömülü ARM MCU kullanır ve Linux işletim sistemine dayalı olarak geliştirilmiş bir üründür.

5. 2 adet Ethernet portu (WAN portu ve LAN portu).

6. WiFi destekler.

7openVPN, SNMPV1/V2'yi destekler.

8. Endüstriyel ekipmanlardan daha fazla veri toplanmasını kolaylaştırmak için yönlendirme işlevlerini ve kaskad anahtar veri toplamayı destekler. Yazılım eksiksiz işlevlere sahiptir ve en yaygın uygulama senaryolarını kapsar.

9. BLIIoT'yi takip eden insanlaştırılmış yapılandırma arayüzünün yanı sıra uzaktan yapılandırma, uzaktan ürün yazılımı yükseltme ve diğer işlevleri entegre eder. Kullanıcıların yalnızca basit ayarlar yapması yeterlidir.

10. Cihaz, ters polarite korumalı bir montaj yapısına ve güç kaynağı tasarımına sahiptir.

11. BLIIoT'un patentli ray tokası teknolojisini benimser ve standart DIN35 ray kurulumunu ve duvar montajını destekler.


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Çin

Bölge
Guangdong

Konum
Shenzhen