Katalog

BLIIoT|Yeni Sürüm BL120 Modbus Ağ Geçidi Çeşitli Alanlarda Uygulama Alanı Buluyor

19.04.2024 10:00

BLIIoT|Yeni Sürüm BL120 Modbus Ağ Geçidi Çeşitli Alanlarda Uygulama Alanı Buluyor

Reklamı yanıtla

Giriş Modbus ağ geçidi, endüstriyel otomasyon ve kontrol sistemlerinde önemli bir bileşendir. Modern endüstriyel sistemlerin verimli çalışması için kritik olan sorunsuz iletişim, entegrasyon ve ölçeklenebilirlik sağlar. Farklı protokoller kullanan cihazlar ve sistemler arasında iletişimi, entegrasyonu ve ölçeklenebilirliği kolaylaştırmada çok önemli bir rol oynar.

Ürün Açıklaması

BL120 ağ geçidi, Modbus cihazları ile hedef sistem arasında bir köprü görevi görerek veri alışverişi ve birlikte çalışabilirlik sağlar. Sensörler, aktüatörler ve kontrolörler gibi cihazlar arasında seri veya Ethernet bağlantıları üzerinden iletişim kurulmasını sağlar.

BL120 Modbus ağ geçidini kullanan kuruluşlar, Modbus cihazlarını diğer sistemler veya ağlarla entegre ederek sorunsuz birlikte çalışabilirlik ve gelişmiş yönetim ve kontrol yetenekleri sağlayabilir.


Ürün özellikleri

1. 50 cihaza kadar bağlantıyı ve 4.000 veri noktasının toplanmasını destekler.

2. 6 RS232/RS485 opsiyonel girişi destekler.

3. Gömülü ARM MCU kullanır ve Linux OS sistemine dayalı olarak geliştirilmiş bir üründür.

4. 2 Ethernet portu (WAN portu ve LAN portu).

5. 4G, WiFi, GPS desteği.

6openVPN, SNMPV1/V2 desteği.

7. Daha fazla endüstriyel ekipman verisinin toplanmasını kolaylaştırmak için yönlendirme işlevlerini ve kaskad anahtar veri toplamayı destekler. Yazılım eksiksiz işlevlere sahiptir ve en yaygın uygulama senaryolarını kapsar.

8. BLIIoT'un bağlı olduğu insanlaştırılmış yapılandırma arayüzünün yanı sıra uzaktan yapılandırma, uzaktan ürün yazılımı yükseltme ve diğer işlevleri entegre eder. Kullanıcıların yalnızca basit ayarlar yapması gerekir.

9. Bir sabitleme yapısı benimser ve anti-ters bağlantı korumalı bir güç kaynağı tasarımına sahiptir.

10. BLIIoT'un patentli ray tokası teknolojisini benimser ve standart DIN35 ray kurulumunu ve duvara monte kurulumu destekler.


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Çin

Bölge
Guangdong

Konum
Shenzhen