Katalog

BLIIoT| Yeni Sürüm BL120DT DL/T645 Güç Sistemi Otomasyonunda IEC 104 - Modbus Dönüşümü

03.04.2024 10:10

BLIIoT| Yeni Sürüm BL120DT DL/T645 Güç Sistemi Otomasyonunda IEC 104 - Modbus Dönüşümü

Reklamı yanıtla

Giriş DL/T645 - Modbus ağ geçidi, DL/T645 protokolünü kullanan cihazlar ile Modbus protokolünü kullanan cihazlar arasında iletişimi sağlayan bir cihazdır. Benzer şekilde, bir IEC 104 - Modbus ağ geçidi, IEC 104 protokolünü kullanan cihazlar ile Modbus protokolünü kullanan cihazlar arasındaki iletişimi kolaylaştırır. DL/T645, Çin'de akıllı ölçüm ve enerji yönetim sistemleri için yaygın olarak kullanılan bir iletişim protokolüdür. Enerji sayaçları ve veri toplama sistemleri arasında veri alışverişi için format ve kuralları tanımlar. Öte yandan Modbus, çeşitli endüstriyel cihazlar arasında iletişim için kullanılan ortak bir protokoldür.

Ürün Açıklaması

BL120DT ağ geçidi, Modbus protokolünü kullanan cihazların DL/T645 protokolünü kullanan cihazlardan veri okumasına ve bu cihazlara veri yazmasına olanak tanıyan bir aracı görevi görür. İki protokol arasında protokol dönüşümü ve veri eşlemesi gerçekleştirerek farklı cihazlar arasında sorunsuz iletişim sağlar.



BL120DT ağ geçidi aynı amaca hizmet eder, ancak IEC 104 protokolü ve Modbus protokolü kullanan cihazlar içindir. IEC 104 protokolü genellikle güç sistemi otomasyonu ve SCADA (Denetleyici Kontrol ve Veri Toplama) uygulamalarında kullanılır.



Ürün özellikleri

1. DL/T645, IEC104, Modbus RTU, Modbus TCP, Modbus cloud'u destekler.

2. 50 cihaza kadar bağlantıyı ve 4.000 veri noktası toplamayı destekler.

3. 6 RS232/RS485 isteğe bağlı girişi destekler.

4gömülü ARM MCU kullanır ve Linux OS sistemine dayalı olarak geliştirilmiş bir üründür.

5. 2 Ethernet portu (WAN portu ve LAN portu).

6. 4G, WiFi, GPS desteği.

7. OpenVPN, SNMPV1/V2 desteği.

8. Daha fazla endüstriyel ekipman verisinin toplanmasını kolaylaştırmak için yönlendirme işlevlerini ve kaskad anahtar veri toplamayı destekler. Yazılım eksiksiz işlevlere sahiptir ve en yaygın uygulama senaryolarını kapsar.

9. BLIIoT'un bağlı olduğu insanlaştırılmış yapılandırma arayüzünün yanı sıra uzaktan yapılandırma, uzaktan ürün yazılımı yükseltme ve diğer işlevleri entegre eder. Kullanıcıların yalnızca basit ayarlar yapması gerekir.

10. Bir sabitleme yapısı benimser ve anti-ters bağlantı korumalı bir güç kaynağı tasarımına sahiptir.

11. BLIIoT'un patentli ray tokası teknolojisini benimser ve standart DIN35 ray kurulumunu ve duvara monte kurulumu destekler.


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Çin

Bölge
Guangdong

Konum
Shenzhen