Katalog

Gresitaliano Srl

Gresitaliano Srl

Gresitaliano Srl

22.01.2024 00:00

Porselen tabaklar İtalya'da üretilmiştir

Reklamı yanıtla

porcelain4TOP, %100 İtalya'da üretilen 6mm, 12mm ve 20mm kalınlıklarında büyük porselen plakaların grafik tasarımı, üretimi ve dağıtımı konusunda uzmanlaşmış GRESITALIANO SRL'nin yeni markasıdır.

İtalyan zarafetini ABD'ye taşımak için bize katılın: Porselen Tabak Distribütörü Olun

Porcelain4Top olarak, tutkulu ve ileri görüşlü bireyleri ve işletmeleri rakipsiz bir stil ve incelik yolculuğunda bize katılmaya davet ediyoruz.

Enfes İtalyan porselen tabaklarımızın distribütörü olarak kendinizi ABD'de zamansız güzelliğin elçisi olarak konumlandırın.

Neden Porcelain4Top ile ortak olmalısınız:

Üstün kalite: İtalyan porselen tabaklarımız titizlikle üretilmiştir ve zamanın testine dayanan İtalyan işçiliğinin ünlü kalitesini sergiler.

Çok yönlü tasarımlar: Klasikten çağdaşa, porselen tabaklarımız müşterilerinizin seçici zevklerine uyacak geniş bir tasarım ve kaplama yelpazesi sunar.

Rakipsiz uzmanlık: Bizimle ortaklık kurarak, size kapsamlı ürün bilgisi, pazarlama desteği ve kişiselleştirilmiş tavsiyeler sağlayacak bir uzman ekibine erişebileceksiniz.

Distribütör olmanın faydaları:

Özel ürün yelpazesi: Bir Porcelain4Topdistribütörü olarak, sizi rakiplerinizden ayıran birinci sınıf İtalyan porselen tabak yelpazemize özel erişime sahip olacaksınız.

Pazarlama desteği: Sektördeki varlığınızı artırmak, daha geniş bir kitleye ulaşmak ve satışları artırmak için pazarlama uzmanlığımızı ve pazarlama materyallerimizi kullanın.

Karlı işbirliği: Karşılıklı başarıya inanıyoruz. Porcelain4Top ile distribütör olarak çalışmak, zarafet ve kaliteyi temsil eden bir marka ile karlı bir ortaklığın kapılarını açar.

Yolculuğunuza nasıl başlayabilirsiniz:

ile distribütör olmak basit bir süreçtir. İlginizi ifade etmek için ekibimizle iletişime geçin ve İtalyan porselen tabaklarının sofistikeliğini ABD'nin her köşesine getirmek için ortak olalım.

Porcelain4Top'un İtalyan porselen tabakları ile lüksün özünü sunarak işinizi yükseltin. Amerikan pazarında zarafeti yeniden tanımlayacak bir işbirliği başlatmak için bugün bize ulaşın.

Şimdi bize ulaşın!


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Italya

Bölge
Emilia Romagna

Konum
Sassuolo

Daha fazla bilgi