Katalog

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018
  • EX-Zertifizierung

L.B. Bohle Maschinen und Verfahren GmbH

  • DIN ISO 9001:20015
  • DIN ISO 14001:2015
  • DIN ISO 50001:2018

18.12.2023 01:00

Makine mühendisliği - L.B. Bohle birden fazla ödül aldı

Reklamı yanıtla

Yeni nesil makinelere Alman Tasarım Ödülü

L.B. Bohle'de sevinç büyüktü. Ennigerloh'lu teknoloji şirketi üç kez Alman Marka Ödülü'nü kazandı.

Genel Müdür Thorsten Wesselmann geriye dönüp baktığında "Bu yıl Mayıs ayında Interpack'te üç yeni sistemin sunumuyla yeni nesil makinelerimizin lansmanını yaptık" diyor. wesselmann sözlerine şöyle devam ediyor: "Makinelerimiz sadece teknik olarak optimize edilmedi, aynı zamanda çığır açan bir endüstriyel tasarımla yeniden tasarlandı."

L.B. Bohle yönetimi, makinelerin birlikte tasarlandığı endüstriyel tasarımcılara danıştıktan sonra BFC tablet kaplayıcı, BRC kuru granülatör ve araştırma ve geliştirme için sürekli bir granülatör ve kurutucu olan QbCon 1'i tasarım ödülüne aday göstermeye karar verdi.

Alman Tasarım Ödülü, dünya çapında tüm sektörlerden şirketlere, ajanslara, hizmet sağlayıcılara ve pazarlama uzmanlarının yanı sıra kar amacı gütmeyen kuruluşlara ve devlet kuruluşlarına açıktır. Alman Tasarım Konseyi'nin bağımsız jürisi, yarışmaya kabul edilmeye ve daha sonra kazananlara karar verir.

"Yeni makinelerimize sürekli olarak gelen olumlu tepkilerden sonra, içten içe bir ödül almayı umuyorduk" diyor Wesselmann. L.B. Bohle, BRC ve QbCon için kazanan seçilirken, BFC tablet kaplayıcı özel bir ödül aldı.

"Aynı anda üç ödül birden almak bizi şaşırttı" diyor Wesselmann. Genel olarak, L.B. Bohle'deki sorumlular ödülü, cesur yeni tasarımla doğru adımı attıklarının tanınması olarak görüyorlar.

"Şirket içindeki olağanüstü bir ekip çalışması sayesinde, dış tasarımcılarla birlikte, sistemlerimiz için L.B. Bohle şirketi ile özdeşleşmeyi sağlayan tamamen yeni bir tasarım çizgisi geliştirmeyi başardık. Alman Tasarım Ödülü'nü kazanmak, pazarda daha fazla dikkat çekmemize ve görünürlük kazanmamıza da yardımcı olacak" diyen Genel Müdür Tim Remmert, ödülün daha da olumlu etkileri olacağını düşünüyor.


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Almanya