Katalog

FLUX-GERÄTE GmbH

  • ISO 9001:2015

30.11.2023 17:30

Varil pompaları

Reklamı yanıtla

Çok çeşitli varillerden, konteynerlerden, IBC'lerden ve diğer tanklardan düşük viskoziteli sıvıları pompalamak için varil pompaları

FLUX tambur pompaları ve konteyner pompaları, özellikle agresif ve yüksek derecede yanıcı sıvılar da dahil olmak üzere çeşitli düşük viskoziteli, düşük viskoziteli sıvıları pompalamak için uygundur. Modüler prensibe göre tasarlanan farklı tambur pompaları aynı motor ve uygun aksesuarlarla çalıştırılabilir. Tambur pompalarımız düşük ağırlıkları sayesinde tamburdan tambura kolayca taşınabilmektedir. Motor ve tambur pompasının kolay kullanımı da kısa değişim süreleri sağlar.

FLUX tambur pompaları, 3A sertifikalı patlamaya dayanıklı tambur pompaları ve yüksek kaliteli paslanmaz çelikten FLUX FOOD pompaları (Yönetmelik (EC) 1935/2004 ve FDA CFR 21 ile uyumlu) olarak mevcuttur.

Ayrıca çok çeşitli güçlü motorlar sunuyoruz: Elektrikli tambur pompaları için motorlar ve basınçlı hava tahrikli tambur pompaları için pnömatik motorlar. Özel gereksinimler için, FLUX olarak özel uyarlamalar, özel yapım ürünler ve hatta özel tasarımlar da tasarlıyor ve gerçekleştiriyoruz.


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Almanya

Daha fazla bilgi