Katalog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

15.04.2024 09:05

WAYGATE KRAUTKRAMER USM 100 ULTRASONIK HATA DEDEKTÖRÜ, KULLANILMIŞ

Reklamı yanıtla

Waygate Technologies Krautkrämer USM 100 hata dedektörü hafiftir ve kullanım kolaylığı için ergonomik olarak tasarlanmıştır. Geniş bir dokunmatik ekrana ve her iki elin de sorunsuz çalışmasını sağlayan düğmelere sahiptir. Eldiven uyumlu, 7 inç LCD dokunmatik ekran her türlü aydınlatma koşulunda görülebilir. Akıllı ve sezgisel kullanıcı arayüzünün öğrenilmesi kolaydır, özelleştirilebilir ve kurulum, eğitim süresi ve güncellemeleri kolaylaştır

ır. Krautkrämer USM 100 ayrıca uzaktan erişim, veri yönetimi ve depolama yoluyla daha fazla verimlilik sunar. Dijital özellikler arasında Mentor App yazılımı aracılığıyla kişiye özel iş akışları; güvenli, bulut tabanlı veri yönetimi; kalibrasyon süresini iki haftadan 30 dakikaya indiren uzaktan kalibrasyon ve özelleştirilebilir uygulamaların indirilebileceği bir genel mağaza bulunmaktadır. Mentor PC, denetim verilerinin bir bilgisayardan yüklenmesini, analiz edilmesini ve raporlanmasını sağlar; Mentor PC Live ise USM 100'ün uzaktan kullanılmasına olanak tanır. Mentor, benzersiz test prosedürleri, endüstri uygulamaları ve deneyim seviyeleri için denetim uygulamalarını özelleştirmek veya oluşturmak üzere kullanıcıyı oluşturur. Veri setleri eski USM Go ve USM 36 modelleriyle de uyumludur ve USM 100'e sorunsuz bir geçiş sağlar.

Kusur Tespiti Yeniden Tanımlandı:
Taşınabilir Krautkrämer USM 100, çok çeşitli denetim zorluklarının üstesinden gelmek için tasarlanmış çok yönlü bir denetim aracıdır. Endüstriyel varlıkların kapsamlı ve doğru denetimlerini gerçekleştirin ve gelişmiş izlenebilirlik ve raporlama için verilerinizi görüntüler ve coğrafi konum ile geliştirin.

Temel Uygulamalar
  • Kaynak denetimi
  • Korozyon denetimi
  • Dövme ve döküm parçaların muayenesi
  • Rayların muayenesi
  • Kompozitlerin muayenesi
  • Nükleer tesis denetimleri

fiyat $1,500.00


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Endonezya

Bölge
Jawa Timur

Konum
Surabaya