Katalog

Medic Laser Store

Medic Laser Store

Medic Laser Store

06.03.2024 15:00

ITERO ELEMENT FLEX AĞIZ IÇI TARAYICI

Reklamı yanıtla

ITero Element Flex1 size en üst düzeyde mobilite sağlayarak hastalarınıza onları görmek istediğiniz her yerde bakmanıza olanak tanır. Sadece asa konfigürasyonu ile iTero Element teknolojisinin gücü parmaklarınızın ucundadır ve en küçük muayenehanelerde bile tam ark taramaları yapmanıza olanak tanır.

Odadan odaya veya ofisten ofise taşıyabileceğiniz güçlü bir çözüm. ITero Element Flex ile maksimum hareket kabiliyetine sahip olursunuz ve nerede olursanız olun hastalarınıza bakabilirsiniz. Duvara monte konfigürasyon, iTero Element teknolojisinin gücünü doğrudan ellerinize verir, böylece en küçük ofiste bile tam ark taramaları yapabilirsiniz.

iTero Element Flex, muayenehaneler arasında hızlı ve kolay transfer sağlayan, pratisyen hekimlere ve ortodontistlere muayenehaneler arasında tam ark taramaları yapma olanağı veren bir sistemdir.

ITero Element Flex'in "sadece duvar" konfigürasyonu, bir muayenehaneden diğerine taşınmak için taşınabilir bir tarayıcıdır ve klinisyenlerin koltuk başı görselleştirmenin gücünden yararlanmasına olanak tanır. Kullanışlı ve kolay taşınabilir bir tarayıcıya ihtiyaç duyan çok tesisli muayenehaneler için idealdir. Uyumlu dizüstü bilgisayarları kullanarak, klinisyenler artık en küçük muayenehanelerde bile her yerde tarama yapabilirler. Element Flex, özelleştirilmiş bir taşıma çantası içerir.

Tercih edilen Element Flex, özelleştirilmiş bir taşıma çantası içerir ve bağlantı sağlar. Her tarayıcı bir önceki modelle aynı özelliklere sahiptir. Başlangıçta, ağız içi tarama çubuklarının kullanımının zor ve hantal olduğu düşünülüyordu. Bu yüzden satın alma kararı verme zamanı geldiğinde, klinisyenler onlarsız yapmaya karar verdiler. Artık çok çeşitli seçenekler var.

Bu Element Flex'in piyasaya sürülmesiyle, taramalar doğrudan dizüstü bilgisayarlarda gerçekleştirilebiliyor ve bu da ağız içi taramayı her zamankinden daha mobil hale getiriyor. Ancak, IOS taramasındaki tek buluş bu değil. 3shape'in en son sürümü olan TRIOS MOVE, klinisyenin hastaya süreci ve tedavi planlamasını göstermesine olanak tanıyan bir kol ve döner ekran ile birlikte kablosuz bir tarama çubuğu sunuyor.

iTero Element Flex'in özellikleri:

Taşınabilirlik ve rahatlık için kompakt ayak izi
Çarpıcı ve doğru görüntüler için geliştirilmiş renkli ekran
Sadece 60 saniyede renkli ve yüksek çözünürlüklü net 3D taramalar gerçekleştirin
Tarayıcı çubuğu dokunmatik yüzeyi, akıllı telefonunuzdaki hareketler kadar sezgisel ve basittir

iTero Element Flex ile daha iyi bir muayenehane hayal edin:
Restoratif ve ortodontik iş akışları
Optimize edilmiş Invisalign
Bağlanabilirlik
Görselleştirme araçları
iTero TimeLapse
Invisalign Sonuç Simülatörü
İlerleme değerlendirmesi
Hasta başı frezeleme entegrasyonu

 

 


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Endonezya

Bölge
Jakarta

Konum
Jakarta