Katalog

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

MegaIndo HandHeld

06.09.2023 00:00

Thermo Scientific Niton Xl2 Xrf Değerli Metal Analizörü

Reklamı yanıtla

Thermo Scientific'in Niton XL2 XRF Değerli Metal Analizörü artık tüm değerli metallerin kimyasını ve saflığını test etmek için hızlı, hassas ve en önemlisi tahribatsız bir yaklaşım sunuyor. Niton XL2 XRF Değerli Metal Analizörü sahte altın ve altın kaplamayı hızla tespit eder ve kullanıcılara madeni paraların ve mücevherlerin kesin element bileşimini sağlar, böylece satın aldıkları ve sattıkları değerli metallerin değerinden tamamen emin olabilirler.

Piyasada bulunan en hızlı, en kolay ve en doğru test cihazı! Basit bir düğmeye basarak test ettiğiniz öğedeki tam değerli metal içeriğini hızlı bir şekilde inceleyin. Düğmeye bastıktan saniyeler sonra, test ettiğiniz öğenin element dağılımının güvenli, doğru ve güvenilir bir analizini alacaksınız.

Altının oynaklığı ve yüksek fiyatı göz önüne alındığında, bileşimdeki küçük bir varyasyonu tespit edememek pahalı bir hata olabilir. Thermo Scientific Niton XL2 XRF Değerli Metal Analizörü, tüm değerli metallerin saflığını ve kimyasını test etmek için hızlı, doğru ve en önemlisi tahribatsız bir yöntem sağlar. Niton XL2 XRF Kıymetli Metal Analizörü altın kaplamayı ve sahte altını hızlı bir şekilde tespit eder ve size mücevher ve madeni paraların tam element bileşimini verir, böylece aldığınız ve sattığınız değerli metallerin değerinden kesinlikle emin olabilirsiniz.

Niton XL2 XRF Kıymetli Metal Analizörü sağlam, güvenilir ve kullanıcı dostu bir pakette saniyeler içinde hassas analiz sağlar. Tüm altın ve değerli metallerin içeriği, analiz edilen metale göre kalibrasyonu manuel olarak değiştirmek zorunda kalmadan ölçülebilir - örneğin, gümüş (Ag), altın (Au), paladyum (Pd) ve platin (Pt).

Benzer hassasiyete sahip ateş tahlilinden daha derinlemesine ve daha hızlı analiz
Nitrik asit test tekniklerinden daha hızlı, daha kolay ve daha hassas
Thermo Scientific AuDIT altın kaplama tespit teknolojisi, altın kaplamalı ürünlerin çoğunun verimli bir şekilde tespit edilmesini sağlar
Kullanıcılar, değerlemeyi ve gelecekteki rafine etme gereksinimlerini etkileyebilecek zararlı ağır elementlerin ve diğer eser alaşım elementlerinin hem varlığını hem de konsantrasyonunu doğru bir şekilde bulabilir


Özellikler
  • Ergonomik tasarım
  • Göster ve çek basitliği - teknik olmayan personel tarafından bile çok kolay kullanılabilir
  • Neredeyse anında sonuç veren tahribatsız analiz
  • Perakende ortamları için mükemmel
  • Standart analitik aralık: S'den U'ya kadar >25 element (uygulamaya bağlı olarak)




Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Endonezya