Katalog

Thermo Scientific Niton XL2 XRF Analizörü

06.09.2023 00:00

Thermo Scientific Niton XL2 XRF Analizörü

Reklamı yanıtla

Thermo Fisher Scientific Niton XL2 XRF analizörü, hızlı ve doğru analiz sonuçları veren, kullanımı kolay, sağlam ve güvenilir bir değerli metal analizörüdür. Nitrik test yöntemlerine göre daha kolay, daha hızlı, daha doğru sonuçlar verir ve tüm değerli ürünlerin eş zamanlı olarak kapsamlı bir şekilde analiz edilmesini sağlar.

Thermo Scientific Niton XL2 analizörleri, tüm XRF cihazlarımızın ayırt edici özelliği olan bas-çek basitliğini korurken yüksek performans ve gelişmiş elektronikler sunar. Nem ve toza karşı %100 gömülü yazılım araçlarıyla mühürlenmiş olan bu analizörler hafiftir ancak sahada veya atölyede en zorlu ortamlara dayanacak şekilde sağlam bir şekilde üretilmiştir. Ergonomik olarak tasarlanmış ve gün ışığında okunabilir simgeler içeren Niton XL2, özelleştirilebilir menüler, çoklu dil seçenekleri ve sülfürden uranyuma kadar 25'ten fazla elementten oluşan standart bir analitik aralık içerir.

Analiz alanının doğru konumlandırılması için standart bir entegre kameraya sahip olan XL2 Analizörü, titanyumdan nikele kadar alaşımlı malzemelerin anında, tahribatsız element analizinin yanı sıra döküntü ve eser element analizi sağlar. Hafif, sağlam el tipi Niton XL2 Analizörleri, hurda metal tanımlama, madencilik ve keşif ve tüketici ve elektronik ürünler için kurşun taraması dahil olmak üzere artan bir uygulama listesi için çok uygundur.

Niton XL2, doğruluk, hassasiyet ve kullanım kolaylığı istediğinizde tercih edilen cihazdır. Şunlar için ideal bir cihazdır

  • Hurda geri dönüşümü veya nihai ürün kalite kontrolü için metal alaşımlarını analiz edin
  • Tenör kontrolü, tesis operasyonları ve madene yakın keşif çalışmaları yürütmek
  • Kurşun için elektronik ve tüketim mallarını tarayın

Thermo Scientific Niton XL2 analizörleri size birçok belirgin avantaj sağlar
  • Kullanımı çok kolay - teknik olmayan personel tarafından bile
  • Gerçek endüstriyel ortamlar için sağlam tasarım
  • Neredeyse anlık sonuçlarla gerçek anlamda tahribatsız test
  • Açılıştan tetik çekmeye ve saniyeler içinde sonuç almaya kadar
  • Sektör liderinin teknolojisi ile güvenli analiz


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Endonezya