Katalog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

29.04.2024 16:05

Nanopartikül boyutu ve zeta potansiyeli analizörü

Reklamı yanıtla

Winner 901 Foton Korelasyon DLS Nanopartikül boyutu ve zeta potansiyeli analizörü

Test aralığı 1-10000nm

 

Ürün Açıklaması


Winner901 Nano Partikül Boyutu ve Potansiyel Analizörü, Winner Particle Instrument Co. Ltd. firmasının dinamik ışık saçılımı kullanarak partikül boyutu analizi için geliştirdiği, hem zeta potansiyelini hem de nanopartiküllerin boyutunu ölçebilen yeni bir üst düzey ürünüdür.

 

Ürün detayları:


Winner901, zeta potansiyelini ölçmek ve izoelektrik noktayı elde etmek için elektroforetik ışık saçılma teknolojisini kullanır ve moleküler ağırlığı ölçmek için statik ışık saçılma (SLS) tekniklerini kullanır. Yurtiçi ve yurtdışındaki aynı tipteki diğer cihazlarla karşılaştırıldığında, önemli avantajlara sahiptir ve lazer partikül boyutu dağılımı analizörü ile birlikte çeşitli deneylerde kullanılabilir.


Uygulama:


Winner901 Nano Partikül Boyutu ve Potansiyel Analizörü hem zeta potansiyeli hem de nano partikül boyutu analizi ve test fonksiyonlarına sahiptir. Çeşitli farklı nanoemülsiyonların, süspansiyon kolloidlerinin vb. partikül boyutunu ve yüzey potansiyelini ölçmek için uygundur. İnce kimya endüstrisinde nanomalzemeler, yüzey aktif maddeler, oligomerler vb. için Ar-Ge ve üretim kalite kontrolü için kullanılabilir. Ayrıca baskı mürekkepleri, farmasötik preparatlar ve diğer endüstriler için bir ürün geliştirme ve kalite kontrol test cihazıdır.

Ana Özellikler


Test prensibi:
Elektroforetik ışık saçılımı ve foton korelasyon spektroskopisi prensibi kullanılarak, partiküllerin zeta potansiyelinin boyutu, partiküllerin sıvı içindeki elektroforetik hareket hızına bağlı olarak belirlenmiştir. Parçacıkların elektroforetik hareketinin popülasyon hızı ve bu parçacıkların lazerle ışınlanmasının neden olduğu saçılan ışığın Doppler kayması miktarı değişmiştir. Foton korelasyon spektroskopisi, frekans kaymasına bağlı olarak parçacıkların zeta potansiyelinin büyüklüğünü analiz eder.

Ultra yüksek hızlı veri toplama:
Cihazın temel bileşeni, partiküllerin elektroforetik hareket hızı hakkındaki bilgileri etkili bir şekilde yansıtmak ve zeta potansiyeli test sonuçlarının doğruluğu için temel sağlamak üzere elektroforetik saçılan ışık yoğunluğu toplama ve otokorelasyon fonksiyonu hesaplamasını gerçek zamanlı olarak gerçekleştirebilen HA1024 dijital korelatördür.
Yüksek hassasiyetli sinyal-gürültü oranı:
Profesyonel yüksek performanslı foto çoğaltıcı tüpler kullanılarak, cihaz foton sinyalleri için son derece yüksek hassasiyete ve yüksek sinyal-gürültü oranına sahiptir.
Yüksek hassasiyetli sabit sıcaklık kontrolü:

Yarı iletken sıcaklık kontrol teknolojisi kullanılarak, sıcaklık kontrol hassasiyeti 0..1 °C'dir, böylece numune tüm test süreci boyunca her zaman sabit bir sıcaklık durumundadır, sıcaklık değişiklikleri nedeniyle sıvı viskozitesinin ve Brown hareketinin değişmesinden kaynaklanan test sapmasını önler ve test sonuçlarının doğruluğunu ve kararlılığını sağlar.
Kararlı optik yol sistemi :
Optik frekans kaydırma cihazı ve optik fiber bağlantı teknolojisi tarafından oluşturulan optik yol sistemi, algılama sistemini küçük hale getirmekle kalmaz, aynı zamanda güçlü bir anti-parazit yeteneğine sahiptir ve testin kararlılığını sağlar.

SSS


Lazer partikül boyutu analizörü satın almak için bilinmesi gereken noktalar:

(1) Hangi malzemelerin test edilmesi gerekir?
Süspansiyon / emülsiyon ise, sıvı dispersiyon partikül boyutu analizörü seçmeniz gerekir ve bazı malzemeler de su ile reaksiyona girer, bu nedenle sıvı dispersiyon partikül boyutu analizörüne de ihtiyaç duyar. Genel olarak, çimento, metal tozu ve farmasötik malzemeler kuru dispersiyon
model partikül boyutu analizörüne ihtiyaç duyar.

(2) Hangi boyut aralığının test edilmesi gerekir?
Şimdiye kadar, MIE saçılımına dayanarak, lazer partikül boyutu analizörü partikül aralığını 0.01um-2000um olarak ölçebilir. Malzeme aralığı çok geniş değilse, örneğin 10um-20um, daha küçük partikül boyutu dağılımı aralığı daha dar aralıklı modeli seçin
daha doğru olacaktır, geniş aralıklı model satın almaya gerek yoktur.

(3) Dispersiyon ortamı nedir?
Sıvı model için, numunenin lazer partikül boyutu analizöründe iyi dağılabilmesi ve sirküle olabilmesi için, genellikle dispersiyon ortamı olarak su, alochol veya organik çözücü kullanmamız gerekir.Kuru dispersiyon modeli için, dispersiyon ortamı olarak sadece basınçlı hava kullanın Mevcut pazarda, kuru lazer partikül boyutu analizörünün maliyeti sıvı dispersiyon modellerinden daha yüksektir, bu nedenle test etmek iyiyse, sıvı model daha iyidir.

Daha fazla soru için lütfen bizimle iletişime geçin, size en uygun lazer partikül boyutu analizörünü sunacağız!


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Çin

Bölge
山东省

Konum
济南市

Daha fazla bilgi