Katalog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

08.05.2024 01:05

Otomatik Lazer Partikül Boyutu Analizörü

Reklamı yanıtla

Partikelanalysegeräte Winner 3008

Ürün Açıklaması

Messbereich 0,1um-300um


Winner3008A/B akıllı kuru lazer partikül boyutu analizörü, manuel ve tam otomatik çalışma modelidir. Temel olarak MIE saçılma prensibi, Yakınsak ışık Fourier dönüşümü ışık yolu, Son derece kararlı He-Ne lazer ve Yüksek hassasiyetli halka fotoelektrik dedektör, iyi tekrarlanabilirlik ve doğruluğu garanti eder.
Dispersiyon ortamı olarak hava kullanır ve Yüksek hassasiyetli besleme cihazı, patentli toz püskürtme pompası ve yağsız sessiz gaz kaynağı ile türbülanslı dispersiyon prensibini kullanarak numunelerin tamamen dağılmasını garanti eder. Özellikle su ile kimyasal reaksiyona giren veya sıvı içinde şekil değiştiren tozlar olmak üzere her türlü kuru toz malzeme için uygundur. Islak lazer partikül boyutu analizörü ile karşılaştırıldığında, aynı doğruluk ve tekrarlanabilirliğe sahiptir.

Ana Özellikler


(1) Gelişmiş test optik yolu.
Yakınsak ışık Fourier dönüşüm ışığı patentli teknolojisi, saçılan ışığın lens açıklığı ile sınırlandırılmamasını sağlar. Ana dedektör ve geniş açılı yardımcı dedektör kullanın, test aralığındaki tüm saçılma ışık açılarını verimli bir şekilde toplayın, tüm aralıkta iyi test doğruluğu ve güvenilirliği sağlayın.

(2) Bilimsel dağılım sistemi
Türbülans dağılımı patentli teknoloji ve Normal şok kesme etkisi, parçacıkları yeterli dağılım yapar, Giyilebilir seramikleri benimsemek dağılım sisteminin çalışma ömrünü uzatır.

(3) İnsan tabanlı çalışma modu Manuel ve Tam otomatik, kolay seçim.

(4) Yüksek hassasiyetli-otomatik optik yol kalibrasyon sistemi
Hassas dört fazlı hibrit step motordan oluşur, İnching hassasiyeti mikron seviyesine ulaşır, bu nedenle ışık yolu her zaman iyi durumdadır.

(5) Akıllı veri analizi - kazanan benzersiz yazılım desteği
Analiz yazılımı, yüksek hızda büyük miktarda partikül bilgisi toplar ve kısıtsız serbest uydurma teknolojisi ile ters partikül dağılımı, ardından akıllı istatistikler ve test verilerinin analizi, çıktının doğruluğunu ve tekrarlanabilirliğini sağlar.

(6) Sonuçlar sadece partikül dağılımını, kümülatif değer eğrisini ve tipik partikül boyutlarını (D10, D50, D90.) göstermekle kalmaz, aynı zamanda D0'dan D100'e kadar herhangi bir özellik partikül çapı, Kümülatif yüzde (belirli bir partikül çapından daha büyük veya daha küçük) gibi kullanıcı tanımlı analiz sonucunu da destekler.

(7) Kullanıcılar test raporu çıktısını ve görüntüleme formlarını endüstri gereksinimlerine göre tasarlayabilir.

Uygulama


Parçacık boyutu analizörü çimento, seramik, ilaç, boya, dolgu, kimyasal ürünler, katalizör, braize, toz, katkı maddesi, pestisit, patlayıcı, grafit, ışığa duyarlı malzeme, yakıt, metal ve ametal tozu, kalsiyum karbonat, kaolin ve diğer toz malzemeler için yaygın olarak kullanılmaktadır.

Kalite Güvence

1. ISO9001-2000 kalite yönetim sistemine kesinlikle uygundur. 2. Satın alma malzemelerinden, proses denetiminden nihai partikül boyutu dağılım testine kadar sıkı kontrol. 3. Kalite kontrol düzenlemelerini yürütmek için QC departmanı.
4. Yalnızca nitelikli bileşenler monte edilecek ve toplam lazer partikül boyutu analizörü satıştan önce tamamen incelenmelidir.
5.Lazer partikül boyutu analizörü, teslimattan önce sarsıntı testini önleyerek işlenecektir.



Satış sonrası hizmet

1.Operasyon demo video CD'si sunulacaktır. 2. Ücretsiz eğitim hizmeti sunun.
3. Kalite güvence tarihi, ödemenin bitiminden itibaren 1 yıldır, Teknoloji desteği ömür boyu sağlanacaktır. Ve bundan sonra, onarım aksesuarları sağlarsak maliyeti toplayacağız.
4. Yanlış kullanımdan kaynaklanan ekipman arızası için bakım (uygun maliyet tahsil edilecektir).
5. Bileşenleri uygun fiyat ve dayanıklı bakım ile sunuyoruz.

SSS


Lazer partikül boyutu analizörü satın almak için bilinmesi gereken noktalar:

(1) Hangi malzemelerin test edilmesi gerekir?
Süspansiyon / emülsiyon ise, sıvı dispersiyon partikül boyutu analizörü seçilmelidir ve bazı malzemeler de su ile reaksiyona girer, bu nedenle sıvı dispersiyon partikül boyutu analizörüne de ihtiyaç duyar. Genel olarak, çimento, metal tozları ve farmasötik malzemeler kuru dispersiyon modeli partikül boyutu analizörüne ihtiyaç duyar.

(2) Hangi boyut aralığının test edilmesi gerekir?
Şimdiye kadar, MIE saçılımına dayanarak, lazer partikül boyutu analizörü partikül aralığını 0.01um-2000um olarak test edebilir.
Malzeme aralığı çok geniş değilse, örneğin 10um-20um, daha küçük partikül boyutu dağılımı aralığı daha yakın aralık modelini seçer, daha geniş aralık modeli satın almaya gerek yoktur.


(3) Dispersiyon ortamı nedir?
Sıvı model için, numunenin lazer partikül boyutu analizöründe iyi dağılabilmesi ve sirküle olabilmesi için, genellikle dispersiyon ortamı olarak su, alochol veya organik çözücü kullanmamız gerekir. kuru dispersiyon modeli için, dispersiyon ortamı olarak sadece basınçlı hava kullanın. mevcut pazarda, Kuru lazer partikül boyutu analizörü maliyeti sıvı dispersiyon modellerinden daha yüksektir, bu nedenle iyi test edilebilirse, sıvı model daha iyidir.


Daha fazla soru, lütfen bizimle iletişime geçin, size en uygun lazer partikül boyutu analizörünü sunacağız!


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Çin

Bölge
山东省

Konum
济南市

Daha fazla bilgi