Katalog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

30.04.2024 01:05

Toz Testi için Lazer Partikül Boyutu Analizörü

Reklamı yanıtla

Winner 3003 Standart

Ürün Açıklaması

Winner3003 evrensel bir kuru dispersiyon lazer partikül boyutu analizörüdür, bilimsel yapı tasarımı ve yeni nesil dispersiyon cihazı kullanarak MIE saçılma prensibini benimser, dispersiyon etkisi benzer cihazlardan daha iyidir.
Teorik temel olarak MIE saçılma teorisini kullanarak, Fourier dönüşüm optik yolunu birleştirerek ve yüksek stabilite ve He-Ne lazer yüksek hassasiyetli fotodetektör halkası ile test sonuçlarının tekrarlanabilirliğini ve doğruluğunu sağlar.
Bu ürün, dağıtıcı ortam olarak hava kullanır, türbülanslı dağılım prensibinin kullanımı, yüksek hassasiyetli besleme aparatı ve Patent toz enjeksiyon pompaları, Yağsız sessiz hava kaynağı ile numunenin iyice dağılmasını sağlar. Herhangi bir toz malzemeye uygulanır, özellikle suda kimyasal reaksiyona giren veya sıvı içinde şekil değiştiren malzemeler için iyidir. Islak yöntemle karşılaştırıldığında aynı doğruluk ve tekrarlanabilirliğe sahiptir.

Detaylar Görüntüler


Winner3003 evrensel bir kuru dispersiyon lazer partikül boyutu analizörüdür, bilimsel yapı tasarımı ve yeni nesil dispersiyon cihazı kullanarak MIE saçılma prensibini benimser, dispersiyon etkisi benzer cihazlardan daha iyidir. Teorik temel olarak MIE saçılma teorisini kullanmak, Fourier dönüşüm optik yolunu yakınlaştırmak ve yüksek stabilite ve He-Ne lazer yüksek hassasiyetli fotodedektör halkası ile test sonuçlarının tekrarlanabilirliğini ve doğruluğunu sağlar. Bu ürün, dağıtıcı ortam olarak hava kullanır, türbülanslı dağılım prensibinin kullanımı, yüksek hassasiyetli besleme aparatı ve Patent toz enjeksiyon pompaları, No-Oil sessiz hava kaynağı ile numunenin iyice dağılmasını sağlar. Herhangi bir toz malzemeye uygulanır, özellikle suda kimyasal reaksiyona giren veya sıvı içinde şekil değiştiren malzemeler için iyidir. Islak yöntemle karşılaştırıldığında aynı doğruluk ve tekrarlanabilirliğe sahiptir.

Ana Özellikler:


(1) Optik yol ve algılama sisteminin benzersiz patent teknolojisi, test çözünürlüğünü büyük ölçüde geliştirir. Fourier dönüşümü optik yol patent teknolojisini birleştirmek, saçılma açısındaki lens açıklığı kısıtlamasının üstesinden gelir, sınırlı alanda test aralığını genişletir ve ilgili test aralığındaki tüm açılardan saçılan ışığı etkili bir şekilde toplayabilen daha fazla ikincil entegre fotodetektör ekler, test doğruluğunu ve güvenilirliğini tam aralıkta sağlar.

(2) Bilimsel ve otomatik kuru dispersiyon sistemi Türbülans dispersiyon patentli teknolojisi ve Normal şok kesme etkisi, partiküllerin yeterli dağılımını sağlar, giyilebilir seramikler kullanan dispersiyon çekirdek parçası sadece dispersiyon sisteminin çalışma ömrünü iyileştirmekle kalmaz, aynı zamanda daha doğru ve istikrarlı test sonucu sağlar.

(3) Akıllı İşletim Sistemi bir anahtar testi gerçekleştirir Sadece numune koymanız gerekir, Toz toplama, hava beslemesi, besleme ve diğerleri otomatiktir. Yalnızca iş yükünü azaltır, ancak insan faktörlerinin neden olduğu hataları ortadan kaldırır, test doğruluğunu ve test sonuçlarının gerçekliğini daha da iyileştirir.

(4) Yazılım desteği Benzersiz kısıtlamasız serbest montaj teknolojisi, partikül analizinin herhangi bir işlevle kısıtlanmamasını sağlar, partikül dağılımını gerçekten yansıtır, test sonucunun doğruluğunu sağlar.

Lazer Partikül Boyutu Analiz Cihazı Uygulama Alanı

Winner3003 Çimento, seramik, ilaç, boya, pigment, dolgu, kimyasal ürünler, katalizörler, kömür tozu, katkı maddeleri, pestisitler, patlayıcılar, grafit, fotoğraf malzemeleri, yakıt, metal ve metal olmayan toz, karbonatlı kalsiyum, kaolin ve diğer toz endüstrisinde kullanılan kuru lazer partikül boyutu analizörü, özellikle kimyasal reaksiyon, şekil değişikliği ve sıvıdaki kayıp, otlar, manyetik malzemeler ve nispeten geniş dağılım ve daha büyük partikül tozları gibi malzemeler için daha benzersiz uygulanabilirliğe ve pratikliğe sahiptir.

Şartname

1. ISO9001-2000 kalite yönetim sistemine kesinlikle uygundur,

2. Satın alma malzemelerinden, proses denetiminden nihai partikül boyutu dağılım testine kadar sıkı kontrol,
3. Kalite kontrol düzenlemelerini yürütmek için QC departmanı,
4. Yalnızca nitelikli bileşenler monte edilecek ve toplam lazer partikül boyutu analizörü satıştan önce tamamen incelenmelidir.
5, Lazer partikül boyutu analizörü, teslimattan önce sarsıntı testini önleyerek işlenecektir.

Satış sonrası hizmet

1. Müşteri ihtiyaç duyarsa lazer partikül boyutu analizörünü kurmak için teknisyenimizi göndereceğiz. (operasyon demo video CD'si de sunulacaktır.) 2. Ücretsiz eğitim hizmeti sunun.
3. Kalite güvence tarihi, ödemenin bitiminden itibaren 1 yıldır, tüm yaşam boyunca Teknoloji desteği. Ve bundan sonra, onarım aksesuarları sağlarsak maliyeti toplayacağız.
4. Yanlış kullanımdan kaynaklanan ekipman arızası için bakım (uygun maliyet tahsil edilecektir).
5. Bileşenleri uygun fiyat ve dayanıklı bakım ile sunuyoruz.



sSS


Lazer partikül boyutu analizörü satın almak için bilinmesi gereken noktalar:

(1) Hangi malzemelerin test edilmesi gerekir?
Süspansiyon / emülsiyon ise, sıvı dispersiyon partikül boyutu analizörü seçilmelidir ve bazı malzemeler de su ile reaksiyona girer, bu nedenle sıvı dispersiyon partikül boyutu analizörüne de ihtiyaç duyar. Genel olarak, çimento, metal tozları ve farmasötik malzemeler kuru dispersiyon modeli partikül boyutu analizörüne ihtiyaç duyar.

(2) Hangi boyut aralığının test edilmesi gerekir?
Şimdiye kadar, MIE saçılımına dayanarak, lazer partikül boyutu analizörü partikül aralığını 0.01um-2000um olarak test edebilir.
Malzeme aralığı çok geniş değilse, örneğin 10um-20um, daha küçük partikül boyutu dağılımı aralığı daha yakın aralık modelini seçer, daha geniş aralık modeli satın almaya gerek yoktur.


(3) Dispersiyon ortamı nedir?
Sıvı model için, numunenin lazer partikül boyutu analizöründe iyi dağılabilmesi ve sirküle olabilmesi için, genellikle dispersiyon ortamı olarak su, alochol veya organik çözücü kullanmamız gerekir. kuru dispersiyon modeli için, dispersiyon ortamı olarak sadece basınçlı hava kullanın. mevcut pazarda, Kuru lazer partikül boyutu analizörü maliyeti sıvı dispersiyon modellerinden daha yüksektir, bu nedenle iyi test edilebilirse, sıvı model daha iyidir.


Daha fazla soru, lütfen bizimle iletişime geçin, size en uygun lazer partikül boyutu analizörünü sunacağız!


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Çin

Bölge
山东省

Konum
济南市

Daha fazla bilgi