Katalog

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

Jinan winner particle instrument stock Co., Ltd.

10.07.2024 01:00

Islak yüksek performanslı geniş aralıklı lazer partikül boyutu analizörü

Reklamı yanıtla

0,0155-141 derece algılama açısına sahip ıslak yüksek performanslı geniş aralıklı lazer partikül boyutu analizörü

Ürün Açıklaması

Kazanan 2009


Winner2009A/Winner2009B tam otomatik ıslak lazer partikül boyutu analizörü MIE saçılma prensibini benimser, ölçüm boyutu 0.01μm ila 2000μm arasındadır, Bu da çeşitli uygulamalar için güvenilir ve tekrarlanabilir partikül boyutu analizi sunar. çift ışınlı ve çoklu spektral algılama sistemleri ve testin hassasiyetini ve performansını önemli ölçüde artırmak için yan ışık saçılma testi teknolojisi, alanında yerli ileri seviye adına.

Ana Özellikler

(1) Kazanan Patent -Optik yol tasarımı
Yakınsak ışık Fourier dönüşüm ışığı patentli teknoloji, saçılan ışığın lens açıklığı ile sınırlandırılmamasını sağlar. Çift spektrum tasarımı, hassasiyetini 0.01μm'den 2000μm/1200μm'ye çıkarır ve Çift lazer ortogonal ışık, yarı iletken yardımcı lazerin test açısını 45 dereceden 135 dereceye kadar uzatmasını sağlar, sinyallerin tüm açılarını almayı sağlar.

(2) Boyut Aralığını Genişletin
Winner2008A/B ölçüm aralığı önemli ölçüde 0'a genişletilmiştir.01μm, özellikle kullanıcının küçük numuneleri için uygundur, mikron altı partikül test sonuçları uluslararası seviyeye ulaşmıştır

(3) Tam otomatik dahili ıslak dispersiyon sistemi
Ultrasonik dispersiyon, mekanik karıştırma ve sirkülasyon kanalı, cihazların iç kısmına makul bir şekilde entegre edilmiştir, test sürecinde partiküllerin homojen dağılımını ve dağılımını sağlar, test sonuçlarının doğruluğunu sağlamak için düzensiz dağılımı, dış dispersiyon sisteminin uzun boru hattının neden olduğu büyük partikül biriktirme fenomenini etkili bir şekilde önler.

(4) Akıllı Çalışma modu
Akıllı otomatik çalışma modu ile, numunenin hızlı bir şekilde eklenmesine göre, "test" e tıklayın, su temini, dispersiyon, sirkülasyon, test, temizlik, veri kaydı, veri analizi, kaydetme ve yazdırma dahil tüm işlemler otomatik olarak tamamlanır, sadece test iş yükünü azaltmakla kalmaz, aynı zamanda test sonuçlarının doğruluğunu ve gerçekliğini daha da artırmak için insan faktörlerinin müdahalesini de ortadan kaldırır.

(5) Otomatik Optik yol hizalama sistemi

Optik bileşenlerin otomatik sistemindeki dört hibrit kademeli motorun hassasiyeti, 0.01μm mikro hassasiyet, ışık yolu cihazı, ışık yolunda manuel olarak ortadan kaldırmak için her zaman en iyisidir ve sıkıntılar ve zorluklar, aynı zamanda test sonuçlarının doğruluğunu ve kararlılığını da artırır.

(6) Yetkili kalibrasyon yöntemi
Kalibrasyon için ulusal standart malzemeleri kullanan tüm test aralığında, cihaz yalnızca bir kez bir yıl kalibrasyon yapabilir. Kalibrasyon yöntemi basit ve hızlıdır.

(7) Kısıtlamasız serbest montaj patent tekniği

Orijinal kısıtlamasız serbest montaj patent teknolojisini kazanan parçacık boyutu analizi, herhangi bir işlevsel kısıtlamadan etkilenmez, parçacık boyutu dağılımını gerçekten yansıtır.

Uygulama


Partikül boyutu analizörü çimento, seramik, ilaç, uyuşturucu, boya, dolgu, kimyasal ürünler, katalizör, braize, toz, katkı maddesi, pestisit, patlayıcı, grafit, ışığa duyarlı malzeme, yakıt, metal ve ametal tozu, kalsiyum karbonat, kaolin ve diğer toz malzemeler için yaygın olarak kullanılmaktadır.

Bizim Takımımız

Amacımız, tüm dünyadaki müşteriler için süper kalite ve rekabetçi fiyat lazer partikül boyutu analizörü sağlamaktır!
Çin'de 10'dan fazla ilk partikül boyutu analiz teknolojisi yarattık!


kalite Güvencesi

1. ISO9001-2000 kalite yönetim sistemine kesinlikle uygundur. 2. Satın alma malzemelerinden, proses denetiminden nihai partikül boyutu dağılım testine kadar sıkı kontrol. 3. Kalite kontrol düzenlemelerini yürütmek için QC departmanı.
4. Yalnızca nitelikli bileşenler monte edilecek ve toplam lazer partikül boyutu analizörü satıştan önce tamamen incelenmelidir.
5.Lazer partikül boyutu analizörü, teslimattan önce sarsıntı testini önleyerek işlenecektir.

Satış Sonrası Hizmet

1.Operasyon demo video CD'si sunulacaktır. 2. Ücretsiz eğitim hizmeti sunun.
3. Kalite güvence tarihi, ödemenin bitiminden itibaren 1 yıldır, Teknoloji desteği ömür boyu sağlanacaktır. Ve bundan sonra, onarım aksesuarları sağlarsak maliyeti toplayacağız.
4. Yanlış kullanımdan kaynaklanan ekipman arızası için bakım (uygun maliyet tahsil edilecektir).
5. Bileşenleri uygun fiyat ve dayanıklı bakım ile sunuyoruz.

SSS

Lazer partikül boyutu analizörü satın almak için bilinmesi gereken noktalar:

(1) Hangi malzemelerin test edilmesi gerekir?
Süspansiyon / emülsiyon varsa, sıvı dispersiyon partikül boyutu analizörünü seçmelidir ve bazı malzemeler de su ile reaksiyona girer, bu nedenle sıvı dispersiyon partikül boyutu analizörüne de ihtiyaç duyar. Genel olarak, çimento, metal tozları ve farmasötik malzemeler kuru dispersiyon modeli partikül boyutu analizörüne ihtiyaç duyar.

(2) Hangi boyut aralığının test edilmesi gerekir?
Şimdiye kadar, MIE saçılımına dayanarak, lazer partikül boyutu analizörü partikül aralığını 0.01um-2000um olarak test edebilir.
Malzeme aralığı çok geniş değilse, örneğin 10um-20um, daha küçük partikül boyutu dağılımı aralığı daha yakın aralık modelini seçer, daha geniş aralık modeli satın almaya gerek yoktur.


(3) Dispersiyon ortamı nedir?
Sıvı model için, numunenin lazer partikül boyutu analizöründe iyi dağılabilmesi ve sirküle olabilmesi için, genellikle dispersiyon ortamı olarak su, alochol veya organik çözücü kullanmamız gerekir. kuru dispersiyon modeli için, dispersiyon ortamı olarak sadece basınçlı hava kullanın. mevcut pazarda, Kuru lazer partikül boyutu analizörü maliyeti sıvı dispersiyon modellerinden daha yüksektir, bu nedenle iyi test edilebilirse, sıvı model daha iyidir.


Daha fazla soru, lütfen bizimle iletişime geçin, size en uygun lazer partikül boyutu analizörünü sunacağız!


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Çin

Bölge
山东省

Konum
济南市

Daha fazla bilgi