Katalog

MIE saçılması prensibine dayalı katalizörler

12.04.2024 16:05

MIE saçılması prensibine dayalı katalizörler

Reklamı yanıtla

Katkı maddelerinin lazer partikül boyutu dağılımı Winner 2005

Ürün Açıklaması

Winner2005A/B akıllı tam otomatik lazer difraksiyon partikül boyutu analizörü, 0.01/0.1μm ila 1000μm partikül boyutu dağılımını hassas bir şekilde test etmek için MIE saçılma teorisine sahiptir. Çift lazer ışını ve yerleşik numune hazırlama sistemi, Akıllı çalışma, mühendis için kullanımı çok basit, doğru ve güvenilir veriler sunar, yerleşik yan geniş açılı dedektör, 0.01 mikron parçacık saçılma açıları elde ettiğinizden emin olun.

Ana Özellikler

(1) Işık yolu: Yakınsak ışık Fourier dönüşümü ışık yolunu benimseyin, ölçüm aralığı 0.01μm-1000μm arasında genişletildi.

(2) Akıllı tam otomatik çalışma modu, bir anahtar testi gerçekleştirir, otomatik olarak su sağlar, ultrasonik dağılım sağlar, suyu dolaştırır ve boşaltır, böylece sadece iş yükünü azaltmakla kalmaz, aynı zamanda insan faktörü hatalarını ortadan kaldırdıktan sonra daha iyi tekrarlanabilirlik elde eder.

(3) Otomatik Optik yol hizalama Sistemi,
Optik bileşenlerin otomatik sistemindeki dört hibrit kademeli motorun hassasiyeti, 0 mikro hassasiyet.01μm, ışık yolu enstrümanı, ışık yolunda manuel olarak ve sıkıntıları ve zorlukları ortadan kaldırmak için her zaman en iyisidir, aynı zamanda test sonuçlarının doğruluğunu ve kararlılığını da arttırır.
(4) Tam yerleşik Örnek dağılım sistemi,
Otomatik ıslak dağılım sistemi, SOP tek bir anahtar işlemi gerçekleştirir.
mekanik karıştırma, ultrasonik dispersiyon ve sirkülasyon yolunu bir arada ayarlar, partiküllerin homojen dağılımını ve dağılımını sağlar, partiküllerin eşit olmayan dağılımı, uzun dış dispersiyon sistemi tüpü nedeniyle büyük partikül birikimi gibi birçok kötü fenomeni önler, test sonucunun temsil edilebilirliğini garanti eder.

(5) Analiz yazılımı: kısıtlanmamış serbest uydurma patent teknolojisini benimsemek, partikül analizini herhangi bir fonksiyonla sınırlandırmamak, partikül boyutu dağılımını gerçekten yansıtmak.

(6) Tüm partikül saçılma sinyallerini toplayan yüksek hassasiyetli foto detektörler, iyi doğruluk sağlar.

(7) Çıkış parametreleri: (D50, D03, D06, D10, D16, D25, D75, D84, D90, D97, D98, herhangi bir değeri ayarlayın, S/V, D[3,2], D[4,3])

Kalite Güvence

1. ISO9001-2000 kalite yönetim sistemine kesinlikle uygundur.2. Malzeme alımından, proses denetiminden nihai partikül boyutu dağılım testine kadar sıkı kontrol.

3. Kalite kontrol yönetmeliklerini uygulamak için QC departmanı.
4.Sadece nitelikli bileşenler monte edilecek ve toplam lazer partikül boyutu analizörü satıştan önce tamamen incelenmelidir.
5.Lazer partikül boyutu analizörü, teslimattan önce sarsıntı testini önleyerek işlenecektir.

Satış Sonrası Hizmet
1. Operasyon demo video CD'si sunulacaktır. 2. Ücretsiz eğitim hizmeti sunun.
3. Kalite güvence tarihi, ödemenin bitiminden itibaren 1 yıldır, Teknoloji desteği ömür boyu sağlanacaktır. Ve bundan sonra, onarım aksesuarları sağlarsak maliyeti toplayacağız.
4. Yanlış kullanımdan kaynaklanan ekipman arızası için bakım (uygun maliyet tahsil edilecektir).
5. Bileşenleri uygun fiyat ve dayanıklı bakım ile sunuyoruz.

Paketleme ve Teslimat

Kazanan partikül test ekipmanı Ahşap kutu paketidir.

Makineyi DHL, FeDex, China express, deniz ve hava yoluyla göndeririz.

SSS

lazer partikül boyutu analizörü satın almak için bilinmesi gereken noktalar:

(1) Hangi malzemelerin test edilmesi gerekir?
Süspansiyon / emülsiyon ise, sıvı dispersiyon partikül boyutu analizörü seçilmelidir ve bazı malzemeler de su ile reaksiyona girer, bu nedenle sıvı dispersiyon partikül boyutu analizörüne de ihtiyaç duyar. Genel olarak, çimento, metal tozları ve farmasötik malzemeler kuru dispersiyon modeli partikül boyutu analizörüne ihtiyaç duyar.


(2) Hangi boyut aralığının test edilmesi gerekir?
Şimdiye kadar, MIE saçılımına dayalı olarak, lazer partikül boyutu analizörü partikül aralığını 0.01um-2000um olarak test edebilir.
Malzeme aralığı çok geniş değilse, örneğin 10um-20um, daha küçük partikül boyutu dağılımı aralığı daha yakın aralık modelini seçer, daha geniş aralık modeli satın almaya gerek yoktur.


(3) Dispersiyon ortamı nedir?
Sıvı model için, numunenin lazer partikül boyutu analizöründe iyi dağılabilmesi ve sirküle olabilmesi için, genellikle dispersiyon ortamı olarak su, alochol veya organik çözücü kullanmamız gerekir. kuru dispersiyon modeli için, dispersiyon ortamı olarak sadece basınçlı hava kullanın. mevcut pazarda, Kuru lazer partikül boyutu analizörü maliyeti sıvı dispersiyon modellerinden daha yüksektir, bu nedenle iyi test edilebilirse, sıvı model daha iyidir.

Daha fazla soru, lütfen bizimle iletişime geçin, sizin için en uygun lazer partikül boyutu analizörünü sunacağız!

Model Numarası Winner 2005A Winner 2005B
Teslim süresi:
Miktar (setler) 1 - 2 > 2
Teslim süresi (gün) 5 Müzakere edilecek
Özelleştirme:
Özelleştirilmiş logo (Min. sipariş 1 set)
Özelleştirilmiş ambalaj (Min. sipariş 1 set)

Satın alma ayrıntıları


ile koruma Nakliye:

Tedarikçiyle iletişime geçin
nakliye ayrıntılarını görüşmek için

Ödemeler:---
Şifreli ve güvenli ödemelerin keyfini çıkarın Ayrıntıları görüntüleyin

İadeler ve Geri Ödemeler

Yerine getirilmemiş, eksik veya diğer ürün sorunları için Ayrıntıları görüntüleyin

Teslim süresi:
Miktar (setler) 1 - 2 > 2
Teslim süresi (gün) 5 Müzakere edilecek


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Çin

Konum
济南市

Daha fazla bilgi