Katalog

LISUN INSTRUMENTS LIMITED

LISUN INSTRUMENTS LIMITED

LISUN INSTRUMENTS LIMITED

05.12.2023 01:05

EMI Alıcı Sistemi

Reklamı yanıtla

Ürün Açıklaması

EMI-9KB:


EMI (Elektromanyetik Girişim) radyasyon iletimi veya iletilen emisyon testi için EMI alıcı sistemi. EMI-9KB EMI alıcısı, yüksek ekranlama etkisine sahip tam kapalı yapı ve güçlü elektro-iletkenlik malzemesi ile üretilmiştir. EMI Test Sistemi için yeni teknoloji sayesinde, cihazın kendi kendine EMI sorununu çözmüştür. Test sonuçları uluslararası format test raporuna uygundur. EMI-9KB EMI Test Sistemi CISPR15:2018, CISPR16-1, GB17743, FCC, EN55015 ve EN55022'yi tam olarak karşılar.

Sistem Yapılandırmaları:
- EMI-9KC Test Sistemi şunları içerir: EMI-9KC EMI Alıcı dahili Zayıflatıcı (9K-1GHz), LISN-A Yapay Ağ Gücü (RS-232 iletişimli 16A), CDNE-M316 Emisyon için Kaplin/Ayırma Ağı, 3 adet İzolasyon Transformatörü ve kablolar.
- EMI-9KB Test Sistemi şunları içerir: EMI-9KB EMI Alıcısı (9K-300MHz), LISN-A Yapay Ağ Gücü (5A), CDNE-M316 Emisyon için Kaplin / Dekuplaj Ağı, 3 adet İzolasyon Transformatörü, Zayıflatıcı ve kablolar.
- EMI-9KA Test Sistemi şunları içerir: EMI-9KA EMI Alıcısı (9K-30MHz), LISN-A Yapay Ağ Gücü (5A), 3 adet İzolasyon Transformatörü, Zayıflatıcı ve kablolar.

EMI-9KC, EMI-9KB ve EMI-9KA EMI alıcıları ile çalışmak için opsiyonel cihazlar:
- LISUN LSP-500VARC/LSP-1KVARC EUT için Saf Sinüs AC Güç Kaynağı
- LISUN SDR-2000B EMI Alıcı Sistemi için Manyetik Koruma Kabini
-lISUN VVLA-30M 9k-30MHz Radyasyonu test etmek için Üç Döngü Anten
- LISUN AB-CLP Ev Uygulamalarını ve motorlu aletleri test etmek için Emici Kelepçe

Özellikler:
- Algılama frekans aralığı: 9kHz ~ 1GHz (EMI-9KC), 9kHz ~ 300MHz (EMI-9KB), 9kHz ~ 30MHz (EMI-9KA)
- Frekans kararlılığı: 1×10^-6
- Frekans çözünürlüğü: (9kHz~150kHz) 30Hz; (150kHz~30MHz) 1kHz
- Test Toleransı: ±2 dB
- Ölçme ve Algılama yöntemi: PK, QP ve AV
- 20dBμV ila 140dBμV ölçüm aralığı
- Frekans tarama adım uzunluğu: 20Hz ~ 2MHz
- Tarama bant genişliği: 200Hz; 9kHz; 120kHz
- PC'yi USB kablosuyla bağlayın ve yazılım Win7, Win8 ve Win10, Win11 üzerinde çalışabilir

EMI alıcısı nedir?
Elektromanyetik Girişim (EMI alıcısı), kablo sinyallerine müdahale eden ve sinyal bütünlüğünü azaltan elektronik gürültüdür. EMI Alıcısı genellikle motorlar ve makineler gibi elektromanyetik radyasyon kaynakları tarafından üretilir. EMI Alıcısının (Elektromanyetik Parazit) iki türü vardır: iletilen parazit ve yayılan parazit. İletilen parazit, bir elektrik şebekesindeki sinyallerin iletken bir ortam aracılığıyla başka bir elektrik şebekesine bağlanması (parazit) anlamına gelir. Yayılan parazit, parazit kaynağının sinyalini uzay yoluyla başka bir elektrik şebekesine bağlamasını (parazit) ifade eder.

EMI Paraziti nasıl test edilir?
Elektrikli ekipmanın veya elektronik cihazın performansını düşüren, anormal çalışan veya arızalanan elektromanyetik bozulma. İletilen parazit testi ve yayılan parazit testi olarak ikiye ayrılabilir. LISUN EMI-9KB, EMI (Elektromanyetik Girişim) radyasyon iletimi veya iletilen emisyon testi için otomatik bir EMI alıcı sistemidir. Hem iletilen girişim testi hem de yayılan girişim testi yapabilir.

EMI ve EMS arasındaki fark nedir?
EMC (Elektro Manyetik Uyumluluk) kelimenin tam anlamıyla "elektromanyetik uyumluluk" anlamına gelir. EMI (Electromagnetic Interference) "Elektromanyetik Girişim" saldırı türü olarak anlaşılabilir. İki tür EMI vardır, iletilen parazit ve yayılan parazit. EMS (Electro Magnetic Susceptibility) kelimenin tam anlamıyla "elektromanyetik hassasiyet" anlamına gelir, bunu savunma tipi olarak anlayabiliriz, bu da elektromanyetik enerji nedeniyle performans düşüşünün kolaylığı anlamına gelir.

Not edildi: En son CISPR15:2018 standardına göre, CDN yerine CDNE-M316 (Emisyon için Kuplaj / Dekuplaj Ağı) kullanmanız gerekir. EMI alıcı sistemi ile çalışan CDNE-M316, 30M-300mHz frekanslı elektrikli aydınlatma cihazının yayılan elektromanyetik bozulmasını test etmeye eşdeğerdir


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Çin

Bölge
SHANGHAI

Konum
SHANGHAI