Katalog

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co., Ltd

05.07.2023 00:00

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co, Ltd

Reklamı yanıtla

Çin'de bir ECP yüklenicisi olarak SL Tech, küresel müşterilere hidrojen peroksit teknolojisi, Etil Asetat Tesisi, Butil Asetat Tesisi, Sabit Yatak Prosesi, Hidrojen Peroksit Tesisi ve MMA teknolojisi dahil olmak üzere Çin'in gelişmiş kömür kimyası, petrokimya ve doğal gaz kimyası teknolojisini sağlamaya odaklanmaktadır.

Hubei Sanli Fengxiang Technology Co, Ltd (SL Tech), Çin (Hubei) Pilot Serbest Ticaret Bölgesi'nde bulunan merkezi ve Wuxi'de bir ofisi ile EPC müteahhitlik hizmeti ve kimyasal tesislerin ithalat ve ihracatını sağlama konusunda uzmanlaşmış genç bir teknoloji şirketidir. Ayrıca 20.000TPA metil asetat üretim kapasitesine sahip Wanian Jinze Electronic Material Co. Ltd. ve Henan Bojie Energy Engineering Technology Co. Ltd. şirketlerinin hissedarıdır. Hidrojenasyonsuz işlemle dizelin desülfürizasyonuna adanmıştır.

Hidrojen peroksit teknolojisi, Etil Asetat Tesisi, Butil Asetat Tesisi, Sabit Yatak Prosesi, Hidrojen Peroksit Tesisi dahil olmak üzere yabancı müşterilere Çin'in gelişmiş kömür kimyası, petrokimya ve doğal gaz kimyası teknolojilerini sağlamaya kendimizi adadık.

Bu arada, Çin'in kimya teknolojisinin giderek gelişmesiyle (hatta bazıları dünyada lider seviyeye ulaşıyor) ve ekibinin kimya tesisleri dış ticaretindeki yıllara dayanan deneyimlerine bağlı olarak SL Tech, Çin'in gelişmiş kömür kimyası, petro kimya ve doğal gaz kimya teknolojilerini yabancı müşterilere sağlamaya da kendini adamıştır. hidrojen peroksit teknolojisi, MMA teknolojisi, syngas to MEG teknolojisi, PO teknolojisi, PPC teknolojisi, UHMWPE teknolojisi, elektronik sınıf solvent teknolojisi vb.



Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Çin