Katalog

Fayans Yapıştırıcısı İçin HPMC

27.06.2023 10:05

Fayans Yapıştırıcısı İçin HPMC

Reklamı yanıtla

Fayans yapıştırıcısı için HPMC, fayans seramiklerinin yapışmasını artırabilen çimento, kum ve kireçtaşı gibi diğer katkı maddelerini içerir. Fayans yapıştırıcısı, fayansları, yüz karolarını, yer karolarını ve diğer dekoratif malzemeleri yapıştırmak için kullanılan yeni ve modern bir dekoratif malzemedir. Fayans yapıştırıcısında birçok katkı maddesi vardır, ancak genellikle su tutma, kalınlaşma etkisi ve açık kalma süresini iyileştirmek için fayans yapıştırıcısına selüloz eter katkı maddeleri eklenir.

İnşaat sınıfı hidroksipropil metil selüloz, yapı sınıfında yaygın olarak kullanılmaktadır. Örneğin, fayans yapıştırma, fayans harcı.


Avantaj

HPMC selüloz, koyulaştırma, su tutma, dispersiyon, emülsifikasyon, film oluşumu, yapışma, jelleşme ve adsorpsiyon gibi birçok özelliğe sahiptir. HPMC, fayans yapıştırıcısında iyi bir etkiye sahiptir, Kaymayı önleme, su tutma, açılma süresi, viskozite ve fayans yapıştırma mukavemetini artırabilir. Yüksek su performansı nedeniyle, hidroksipropil metil selülozun fayans ve alt tabakalarla önceden ıslatılmasına veya ıslatılmasına gerek yoktur, bu da yapışma mukavemetini önemli ölçüde artırabilir. Bulamaç daha uzun bir sürede inşa edilebilir ve inşaat uygun ve düzgündür. Hassas ve iyi kayma önleyici performansa sahiptir. HPMC kalınlaştırıcı, bağlayıcı, dağıtıcı, emülsifiye edici, PH değeri stabilitesi, film, süspansiyon, adsorpsiyon, jel, yüzey aktivitesi, su ve koruyucu kolloid gibi özellikleri korur.


1. Su tutma özelliklerini geliştirir ve çalışma süresini uzatır.

2. Fayans yapıştırıcılarının yapışma gücünü artırır.

3. Kalafatın esnekliğini ve deforme olabilirliğini artırır.

4fayans yapıştırıcılarının sarkma direncini artırabilir.

5. Hem kalın hem de ince, azaltılmış büzülme ve çatlamayan veya stres altında düşmeyen fayanslarla iyi yapışma mukavemeti.

6. Harç daha iyi işlenebilirliğe ve esnekliğe sahiptir, bu da inşaatı kolaylaştırır ve daha verimli çalışmayı sağlar.


Daha fazla bilgi için lütfen web sitemizi ziyaret edin.


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Çin

Bölge
Hebei

Konum
Xingtai