Katalog

Çorba Kasesi, Özel baskılı kağıt kaseler

26.06.2023 00:00

Çorba Kasesi, Özel baskılı kağıt kaseler

Reklamı yanıtla

Özel baskılı kağıt kaseler NoTree şeker kamışı kağıdından veya FSC sertifikalı kağıttan yapılır. Ayrıca gübrelenebilir, bitki bazlı bir biyoplastik olan PLA ile kaplanmıştır. Bu kağıt çorba kapları soğuk dondurmadan sıcak çorbaya kadar her şeyi servis etmek için mükemmeldir. Bu özel baskılı paket servis kaseleri ile marka bilinirliğinizi artırın. Ayrıca, kağıt kaselerimize ve gübrelenebilir kaşıklarımıza da göz atın!

- 2-32 oz. kaselerde özel baskı mevcuttur

- Şeker kamışı kağıdına veya FSC sertifikalı kağıda çevre dostu mürekkeplerle basılmıştır

- Minimum 100 kutu sipariş (50 kutu 8 oz.)

- 6 renge kadar basılabilir

- Teslimat süresi 18-21 haftadır.


Benzersiz Özel Kağıt Çorba Kasesi Çözümleri için Ecopak'ı seçin

Ecopak, tüm özel kağıt çorba kasesi ihtiyaçlarınız için güvenilir ortağınızdır. Kalite, sürdürülebilirlik ve müşteri memnuniyetine olan bağlılığımızla, benzersiz spesifikasyonlarınızı karşılayan birinci sınıf ürünler almanızı sağlıyoruz. İster bir catering işletmesi ister toptan bir perakendeci olun, tercihli fiyatlarımız, özelleştirme seçeneklerimiz ve olağanüstü hizmetimiz bizi ambalaj gereksinimleriniz için ideal seçim haline getirir.


Teklif istemek, özelleştirme ihtiyaçlarınızı görüşmek veya bir örnek kit sipariş etmek için bugün bize ulaşın. Özel kağıt çorba kaseleri için başvuracağınız tedarikçiniz biz olalım. Birlikte markanızı yükseltelim ve çevre üzerinde olumlu bir etki yaratalım!




Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Çin

Bölge
Jiangxi province