Katalog

MYZG Q38 tekerlekli yükleyici

24.06.2023 01:00

MYZG Q38 tekerlekli yükleyici

Reklamı yanıtla

Ücretsiz Yedek Parçalı Tüm Ölçülerde Ön Yükleyici Makinesi

Q38, MYZG tarafından bağımsız olarak geliştirilen bir üründür. Yüksek güçlü Huadong motoru, yüksek kaliteli bölünmüş tip çift değişim, dört tekerlekten çekiş, tam hidrolik direksiyon, güçlü güç, daha yüksek verimlilik ve daha güçlü çevresel uyumluluk ile donatılmıştır.

q38 yükleyici, esas olarak gevşek malzemelerin yüklenmesi ve boşaltılması için yüksek kaliteli bir üründür. Makinenin tamamı kompakttır, kullanımda esnektir, yüksek çalışma verimliliğine sahiptir, dar ve küçük alanlarda çalışmaya daha uygundur ve çiftlikler, kereste bahçesi ve belediye inşaatı gibi yerlerde yaygın olarak kullanılmaktadır.

1. Güçlü güç, düşük gürültü ve güvenilir performans ile Çin II emisyon standardının gereksinimlerini karşılayan motorla donatılmıştır.

2tek kademeli üç elemanlı hidrolik tork konvertörü ve eksene sabitlenmiş şanzıman kutusu kullanılır, yüksek güvenilirliğe sahiptir ve bakım için uygundur; MYZG güçlendirilmiş tahrik aksı, büyük taşıma kapasitesi, uzun hizmet ömrü ve yüksek güvenilirlik ile yapılandırılmıştır.

3. Yüke duyarlı tam hidrolik direksiyon sistemi kullanılır, hafif ve hızlı direksiyon ve güvenilir enerji tasarrufu özelliklerine sahiptir; Pilot kontrollü çalışma cihazı hidrolik sistemi kullanılır, yüksek çalışma verimliliğine sahiptir ve hafif ve kullanımı kolaydır.

4güçlü taşıma kapasitesi, makul tüm makine yük dağılımı ve iyi stabilite ile 200.000 kez yorulma geliştirme testlerinden geçen ön ve arka güçlendirilmiş çerçeveleri benimser.

5. Geniş görüş, daha geniş bir çalışma alanı , iyi sızdırmazlık performansı sağlayan yeni çelik yapı kabini benimsenmiştir; klima isteğe bağlı olarak monte edilebilir, bu da iyi bir konfor sağlar.

6elektrik sistemi, istikrarlı ve güvenilir olmasını sağlayan üst düzey ve olgun elektrikli aparat elemanını benimser.

7. Motor kaputu, onarım ve bakım için daha uygun hale getiren büyük kapı ile tasarlanmıştır.

8. Kova çıkıntılı tip kesme tahtasından yapılmıştır. Alt sürtünme önleyici plaka, az kesme direnci, yüksek doluluk katsayısı ve yüksek güvenilirlik ile kalınlaştırılmıştır.

MYZG makineleri tüm dünyaya ihraç edilmektedir , yaklaşık 130'dan fazla ülke Marka motor kullanıyoruz, makinenin eşleşen parçalarının elde edilmesi kolaydır ve motor Quanchai, Yunnei, Huadong, Deutz, Huafeng, Huangdong, Cummins, Changchai, Xinchai, Yanmar gibi birçok markaya değiştirilebilir.

MYZG mükemmel satış sonrası hizmete sahiptir ve bir yıl garanti vermektedir. Fiyatımız daha rekabetçi ve iyi hizmet müşteriler tarafından iyi karşılandı.
Mingyu tarafından üretilen her makine birkaç titiz testten geçmelidir ve nihayet müşterilere ancak tüm testler tamamlandıktan ve kalifiye olduktan sonra teslim edilebilir.


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Çin

Bölge
China

Konum
Mingyu Schwerindustrie