Katalog

Taban Yapımı için Köpük Makinesi

21.06.2023 00:00

Taban Yapımı için Köpük Makinesi

Reklamı yanıtla

Taban Yapımı için Köpük Makinesi, süperkritik köpük ekipmanına köpük ortamı olarak karbondioksit veya nitrojen enjekte etmek için süperkritik sıvı köpük teknolojisini kullanan bir tür fiziksel köpük ekipmanıdır, böylece gaz ve erimiş hammadde tamamen karıştırılır ve büyük miktarda sol üreten tek fazlı karışık bir sol oluşturmak için yayılır. Basınç düşüşü, gazın çok sayıda kabarcık çekirdeği oluşturacak şekilde ayrılmasına neden olmuştur. Sonraki soğutma ve kalıplama işleminde, sol içindeki kabarcık çekirdeği sürekli olarak büyür ve oluşur, böylece mikro hücreli köpüklü plastik bir ürün elde edilir. Süperkritik köpük ekipmanı, bu işlemi gerçekleştirmek için önemli bir ekipmandır. Profesyonel bir süperkritik ekipman tasarımcısı ve üreticisi olarak STRENGTH Equipment, ihtiyaçlarınızı karşılamak için seri üretim ve laboratuvar uygulamaları için süperkritik köpük Ekipmanı tasarlayabilir ve üretebilir. Süperkritik köpürtme makinesinin köpürtücü maddesi N2 veya CO2 olabilir, köpürtücü malzeme gereksinimlerine bağlıdır.

TAIAN STRENGTH'in ana köpürme ekipmanı, ayakkabı malzemesi köpürme ekipmanı, levha köpürme ekipmanı ve yeni malzeme fiziksel köpürme ekipmanının diğer yüksek teknoloji alanlarıdır. Fiziksel köpük ürünleri, çevre koruma, kirlilik, kimyasal kalıntı ve koku içermemesi nedeniyle havacılık, havacılık, yüksek hızlı demiryolu, ayakkabı malzemesi, ambalaj malzemeleri, spor malzemeleri, çocuk oyun alanı, çevre koruma dekorasyonu ve diğer alanlarda yaygın olarak kullanılmaktadır.

Köpük Ürünlerinin Avantajları
1. Fiziksel köpükler daha hafiftir. Fiziksel köpük birim hücreleri daha ince ve daha hafiftir.
2. Fiziksel köpük ürünleri daha iyi mekanik özelliklere sahiptir.
3. Fiziksel köpük ürünleri daha uygun maliyetli, daha az malzeme ve parçalanabilir malzemelerdir.
4. Çevre koruma, kirlilik yok, VOC YOK.

Köpüren Malzeme
EVA, TPU, PE, PP, ABS, naylon vb. gibi çeşitli polimer elastomer malzemeler.


Uygulama
Süperkritik fiziksel köpüklü ürünler yaygın olarak ayakkabı malzemeleri, ambalaj malzemeleri, çocuk oyuncakları, 5G iletişim, paspaslar, motorlu taşıtlar, havacılık, fitness ekipmanları, inşaat yalıtım malzemeleri, çevre duvar çıkartmalarıdır.




Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Çin