Katalog

Hebei Yuanlv Filter Equipment Co., Ltd.

Hebei Yuanlv Filter Equipment Co., Ltd.

Hebei Yuanlv Filter Equipment Co., Ltd.

19.06.2023 10:00

Çin En iyi kama tel ekran ve Endüstriyel su filtresi muhafazası Üreticiler

Reklamı yanıtla

Yuanlv, profesyonel endüstriyel filtrasyon çözümü ve filtre ürünleri üreticisidir. Paslanmaz çelik filtre muhafazası, kama tel ekranlar, sinterlenmiş filtre elemanları, filtre diskleri vb.

Hebei Yuanlv Filtre Equipment Co, Ltd tel örgü tanınmış bir memleketi olan Anping County, Hengshui, Hebei bulunmaktadır.


Yuanlv kuruluşundan bu yana yüksek kaliteli kama tel ekran ve filtre gövdeleri ihraç odaklanmıştır. Biz ana ürün özellikleri ve çeşitli türleri ile, paslanmaz çelik filtre konut, kama tel ekranlar, sinterlenmiş filtre elemanları, filtre diskleri, vb her türlü uzmanlaşmak.

Biz profesyonel bir endüstriyel filtrasyon çözümü ve filtre ürünleri üreticisi. Filtre ürünleri tıbbi, endüstriyel filtrasyon, madencilik filtrasyonu ve diğer kullanımların ihtiyaçlarını karşılayabilir.


Fabrika

Atölyemiz, 10'dan fazla lazer işleme ve test cihazı seti ile toplam 1.000 metrekarelik bir alanı kaplamaktadır.


Çalışanlar Ekibi

Zamanında ve verimli bir şekilde yanıt vermek için profesyonel bir satış ekibimiz ve eksiksiz bir servis ekibimiz var. Satış öncesi temsilcilerimiz sizin için ürünleri tanıtabilir ve hangi ürünlerin mükemmel seçimleriniz olduğunu size bildirebilir. Satış temsilcilerimiz size ayrıntılı bir tanıtım ve teknik özellikler sağlayabilir ve mümkün olan en kısa sürede size doğru bir fiyat sunabilir.

Ayrıca, kendi teknik araştırma ve geliştirme ekibimiz de var. Daha iyi filtrasyon ürünleri seçmenize yardımcı olmak için sektörünüzün uygulama ihtiyaçlarına göre çizim özelleştirme, teknik danışmanlık ve ürün önerileri sağlayabiliriz.


Kalite Kontrol

Hammaddeleri çok dikkatli seçiyor ve işliyoruz. Denetim yoluyla, ürettiğimiz tüm kama tel ekranlar kalite kontrol gereksinimlerini karşılamalı ve çalışma koşulları altında belirtilen hizmet ömrünü karşılamalıdır.

Sattığımız her kama tel ekranın belirtilen gereksinimlere uygun olduğuna söz veriyoruz. Ayrıca, ürün kalitemizi genel seviyeden geliştirmeye devam etmemizi teşvik eden ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi sertifikasını tamamlıyoruz.


Üretim Süreci

Her ürün, çizimleri müşteri ile tekrar tekrar onaylayacak, üretim ve işleme sırasında kalite kontrolünü sıkı bir şekilde kontrol edecek ve son olarak paketleme ve nakliye yapacaktır.

Üretim süreci:

1. Çizim tasarımı 2. Hammadde Hammadde 3. Üretim Üretim 4. Ayarlama

5. Dolguların kaynağı Dolguların kaynaklanması 6. Yüzey işleme 7. Kalite kontrol QC 8. Paketleme


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Çin

Bölge
Hebei

Konum
Shijiazhuang