Katalog

CENTERWAY HAKKINDA Centerway Steel Co, Ltd

08.06.2023 00:00

CENTERWAY HAKKINDA Centerway Steel Co, Ltd

Reklamı yanıtla

1996'dan beri Tedarikçiyi Destekleyen Profesyonel Çelik Boru Entegrasyonu.

Centerway Steel Co, Ltd, çelik boru ve boru bağlantı parçaları, çelik envanter, iç ve dış satış üretiminde uzmanlaşmış Allianz Steel Group'un bir yan kuruluşudur. Dünyanın dört bir yanındaki müşterilere çelik boru ürünleri için tek elden hizmet sunmayı taahhüt ediyoruz.

Centerway, yurtiçi ve yurtdışında çelik boru üretimi ve araştırmasında lider teknolojiye, gelişmiş ve eksiksiz test tesislerine sahiptir. yerinde yönetim için ISO 9001 kalite yönetim sistemi, ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, CE, AAA düzeyinde kredi derecelendirme sertifikası vb. Ürünlerimiz SGS, BV, MOODY, TUBOSCOPE ve diğer uluslararası yetkili üçüncü taraf kuruluşlar tarafından denetlenmiş ve onaylanmıştır

Centerway tarafından tedarik edilen çelik ürünler, yıllardır petrol ve gaz çıkarma, boru hattı taşımacılığı, kentsel boru hattı ağı inşaatı, bina inşaatı, kıyı ve liman inşaatı, gıda ve ilaç fabrikası inşaatı gibi mühendislik projelerinde yaygın olarak uygulanmaktadır. güneydoğu Asya, Orta Doğu, Avrupa, Afrika, Güney Amerika, Okyanusya ve 100'den fazla ülke ve bölge. Ayrıca dünyanın en büyük 500 petrol ve gaz, EPC şirketine birçok çelik boru ürünü ve hizmeti sağlıyoruz: PetroChina, Schlumberger, ADNOC, NNPC, ENI, NICO, EGPC, OXY, CCED, OGDCL, PEMEX, vb.


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Çin

Bölge
AK

Konum
Changsha