Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

07.03.2024 10:00

50L Laboratuvar geniş çaplı sıvı azot tankı

Reklamı yanıtla

TianChi KGSQ alüminyum alaşımlı dewar şişesi esas olarak kabuk, astar, boyun borusu, çok katmanlı adyabatik gövde ve taşıma varili vb. malzemelerden oluşur. Kabın kabuğu ve astarı, hafiflik, düşük sıcaklıkta yüksek mukavemet ve korozyon direnci vb. özelliklere sahip alüminyum alaşımlı plakadan yapılmıştır. Boyun borusu, yüksek mekanik mukavemet ve küçük termal iletkenlik özelliklerine sahip cam çelikten yapılmıştır.

Büyük çaplı seri, düşük sıvı nitrojen tüketimi ve orta aralıktaki liyofilizasyon tüpü kapasitesinin avantajlarını birleştirir. Liyofilizasyon rafının daha büyük çapı ve rahat çıkarılması, biyolojik numunelerin uzun süreli depolanması ve numunelerin sık sık çıkarılması için uygundur.

Çok katmanlı adyabatik gövde, yansıtıcı ekran olarak mükemmel yansıtıcı özelliklere sahip alüminyum folyo ve termal radyasyonu azaltmak için ısı yalıtım malzemesi olarak düşük termal iletkenliğe ve düşük gaz çıkış oranına sahip malzemeler kullanır.

Kap kabuğu ile iç tek arasındaki ara katman, gazın termal taşınımını önlemek için yüksek vakumludur ve düşük sıcaklıkta büyük adsorpsiyon kapasitesine sahip adsorban, kabın uzun vadeli istikrarlı ve güvenilir performansını sağlamak için kullanılır ve ürün ömrü beş yıldan az değildir.

TianChi KGSQ Dewar şişesi 13 yıldır Dewar şişesi üretimine odaklanıyor, Dewar şişesinin endişesiz kullanımını sağlamak için güvenilir bir üretim sürecine sahip, tüm ürünler Ürün Kalite Denetim ve Muayene Enstitüsü'nün işlevsel testini geçti. ISO9001 ve AB CE kalite sertifikasını geçtik. Yüksek kaliteli ürünler ve mükemmel satış sonrası hizmet sunan bir üreticiyiz, lütfen



adresinden bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.



Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Çin

Bölge
Henan

Konum
Zhengzhou