Katalog

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

Henan Tianzhidao Biological Technology Co., Ltd

10.05.2024 01:05

Sıvı nitrojen için ne tür bir kap kullanılır?

Reklamı yanıtla

Sıvı nitrojen -196 santigrat derecede düşük sıcaklıkta sıvı nitrojendir ve genellikle organlar, kan örnekleri, sperm, virüsler, aşılar vb. gibi düşük sıcaklıktaki bir ortamda aktif tutulması gereken örnekleri korumak için kullanılır. Sadece sıvı nitrojen yeterli değildir, örnekleri korurken sıvı nitrojeni tutacak bir kaba da ihtiyacımız vardır, bu da Dewar şişesidir.

Dewar şişesi, vakum yalıtımı prensibini kullanarak çift katmanlı bir yapıya sahiptir, sıvı nitrojenin dış sıcaklıktan daha az etkilenmesini sağlamak için yalıtım malzemeleri eklemek için iki katman arasındaki vakum katmanı, sıvı nitrojen profesyonel kaplarını tutmak için kullanılır. Sadece sıvı nitrojenin buharlaşmayı azaltmasını sağlamakla kalmaz, aynı zamanda güvenliğimizi sağlamak için sıvı nitrojenin ultra düşük sıcaklığının Dewar şişesine dokunan insan vücudunu etkilememesini sağlar. Tankın ağzında, kovayı ve dondurma rafını, yani numuneleri tutmak için kullanılan kabı tutmak için bir oluk tasarladık.

TianChi KGSQ Dewar şişesi, Dewar şişesinin endişesiz kullanımını sağlamak için güvenilir bir üretim süreci ile 13 yıldır Dewar şişesi üretimine odaklanmaktadır, tüm ürünler Ürün Kalite Gözetim ve Denetim Enstitüsü'nün işlevsel testini geçmiştir. ISO9001 ve AB CE kalite sertifikasını geçtik. Biz bir üreticiyiz, yüksek kaliteli ürünler ve mükemmel satış sonrası hizmet sunuyoruz, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin


Reklamı yanıtla

Kategori
Teklifler

Ülke
Çin

Bölge
Henan

Konum
Zhengzhou